Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

12 Травня, 2020 р., 16:06
12 травня 2020 року завдяки злагодженій співпраці служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації та КНЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Коростенської районної ради було організовано профілактичний рейд в с.Корма, в ході якого було доставлено матір із немовлям до місця проживання після проходження стаціонарного лікування в Коростенській центральній міській лікарні. 
08 Травня, 2020 р., 16:00
Працівники служби у справах дітей Коростенської РДА прослухали навчальний вебінар Міністерства соціальної політики із серії "Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії COVID-19" на тему "Забезпечення безпеки дітей".
30 Квітня, 2020 р., 13:04
Сьогодні, 30 квітня, служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації взяла участь у вебінарі "Забезпечення прав дітей, що повернулися із інтернатних закладів, та дітей, що перебувають в альтернативному догляді, у період пандемії COVID-19 ", на якому розглядалися наступні питання: Алгоритм дій щодо організації моніторингу сімей з дітьми, що повернулися із інтернатних закладів, та дітей, що перебувають в альтернативному сімейному догляді у період пандемії; Взаємодія служб у справах дітей із суб'єктами моніторингу щодо дітей в умовах карантину.
30 Квітня, 2020 р., 12:54
29 квітня 2020 року з метою реагування на повідомлення про вчинення домашнього насильства щодо неповнолітньої, службою у справах дітей Коростенської РДА було організовано профілактичний рейд в с. Шатрище, до якого було залучено фахівця із соціальної роботи Центру соціальних служб та старшого ювінального інспектора Коростень ВП ГУ НП.
29 Квітня, 2020 р., 16:27
Вчора Коростенська районна служба у справах дітей спільно з працівниками Коростенського районного центру соціальних служб відвідали багатодітну родину, в якій знаходяться на утриманні та вихованні 6 дітей. Двоє з них вже навчаються в ПТУ, а четверо за медичними показниками в Радомишльській санаторно-курортній школі-інтернаті.
18 Квітня, 2020 р., 10:47
Правильний розпорядок дня, розмови про вірус ідеї, чим зайняти дитину під час карантину. Про це та інше можна дізнатись у інформаційних матеріалах, які розміщені на сайті МОН сьогодні, 16 квітня 2020 року.
14 Квітня, 2020 р., 13:17
Сьогодні служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації отримала 60 продуктових наборів для сімей, діти з яких стоять на обліку в службі як такі, що опинились в складних життєвих обставинах або мають ризик потрапляння в складні життєві обставини від народного депутата України Володимира Арешонкова.
10 Квітня, 2020 р., 17:00
Працівниками служби у справах дітей Коростенської РДА 10.04.2020 року спільно з виконавчим директором ГО «Промінь любові» Седляром Олександром Миколайовичем було проведено профілактичний рейд в населені пункти району.
08 Квітня, 2020 р., 12:10
З метою оперативного вирішення питань, пов’язаних із захистом прав дітей на території Коростенського району, під час карантину, пов’язаного із запобіганням поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 розміщуємо номер телефонної "гарячої лінії" служби у справах дітей Коростенської РДА та час її роботи.
08 Квітня, 2020 р., 09:18
До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова надійшла інформація про те, що в умовах медичної реформи діти, які тимчасово перебувають у притулках для дітей, центрах соціально-психологічної реабілітації дітей, центрах підтримки сімей та дітей не мають можливості пройти медичний огляд у закладах охорони здоров’я за місцем знаходження закладу, оскільки не визначено чітких правил отримання безкоштовної медичної допомоги таким дітям.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь