Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

21 Січня, 2021 р., 14:03
До служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації надійшло повідомлення щодо неналежного утримання дітей в сім'ї (відсутність продуктів харчування, дров, одягнені не за сезоном).
11 Січня, 2021 р., 10:21
Служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації спільно з громадською організацією «Промінь любові» продовжили профілактичні рейди населеними пунктами району в сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах (СЖО), або мають ризик потрапляння в СЖО.
29 Грудня, 2020 р., 14:18
Напередодні новорічних та різдвяних свят, працівниками служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації, було проведено рейд до жителів Коростенського району, з метою привітати дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, з Новим роком та Різдвом Христовим і щиро побажати миру, добра, злагоди їх родинам, а ще гарних оцінок в школі, вірних друзів та мрій, які збуваються не дивлячись ні на що, вручено солодкі подарунки та продуктові набори.
29 Грудня, 2020 р., 13:07
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини» , рік тому було запущено єМалятко -  першу комплексну послугу за життєвою подією. Проєкт дає можливість батькам, подавши 1 заяву, отримати 9 базових послуг від держави, пов’язаних з народженням дитини, а саме:
11 Грудня, 2020 р., 14:58
У зв'язку з погіршенням погодніх умов будьте особливо обережні, перебуваючи на вулиці; дотримуйтеся безпечної поведінки дорогою до школи та дому.
03 Грудня, 2020 р., 16:37
Шановні батьки! Розпочався опалювальний сезон. Тому не варто забувати про свою безпеку та безпеку дітей під час осінньо-зимового періоду. Основні причини від яких виникають пожежі – перенавантаження електромережі та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
17 Листопада, 2020 р., 10:44
Начальном служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації Оленою Онищук, спільно з провідним фахівцем Коростенського районного центру соціальних служб Інною Романюк та волонтерами ГО "Промінь любові" було проведено профілактичний рейд в с. Злобичі, с. Холосне, с. Хотинівка.
13 Листопада, 2020 р., 11:04
Дорогі друзі! Запрошуємо Вас до перегляду відеокурсу «Що потрібно знати, щоб взяти дитину у родину? Мета курсу – надати інформацію про процес усиновлення та пояснити про різні форми альтернативного догляду, а також  ознайомити широку громадськість з особливостями кожної із форм догляду. Курс призначений насамперед для усіх громадян України, які хочуть реально допомогти дитині зростати у родині. Матеріал курсу також буде цікавий для спеціалістів Служб у справах дітей та надавачів соціальних послуг комунального та недержавного секторів, які тільки розпочали свою роботу.
11 Листопада, 2020 р., 16:15
Повідомляємо, що на обліку кандидатів в усиновлювачі, опікуни/піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі кандидати відсутні.
12 Жовтня, 2020 р., 11:04
Начальником служби у справах дітей Оленою Онищук, головним спеціалістом служби у справах дітей Катериною Клименко, спільно з начальником відділу із соціальної роботи Коростенського районного центру соціальних служб Тетяною Демчук було проведено профілактичний рейд в населені пункти району з метою перевірки стану забезпеченості паливом, дотримання пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, електроопалювальних пристроїв, умов проживання сімей з дітьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь