Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

18 Березня, 2021 р., 15:29
Сьогодні 18 березня 2021 року головним спеціалістом служби у справах дітей Коростенської РДА Аліною Максименко було взято участь в онлайн-режимі розширеного засідання Координаційної ради з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї при облдержадміністрації з питання: «Система захисту прав дітей Житомирської області: стратегічні цілі та пріоритетні напрями».
16 Березня, 2021 р., 15:53
Прадавнє китайське прислів'я говорить:"Дайте людині одну рибину і вона отримає їжу на день. Навчіть її ловити рибу і вона отримає їжу на все життя". Саме з такою позицією підійшли члени громадської організації "Промінь любові" до організації роботи з сім'ями, які перебувають в складних життєвих обставинах.
16 Березня, 2021 р., 11:53
На жаль, в наш непростий час будь-яка родина може потрапити у складні життєві обставини. Від цього не застрахований ніхто. Тому варто пам’ятати, що ми перш за все люди і повинні допомагати один одному, підтримувати в скрутні хвилини аби порадіти спільно в години радості.
16 Березня, 2021 р., 10:46
Основним завданням служби у справах дітей є: реалізація державної політики з питань соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності та вчиненню правопорушень неповнолітніми;визначення пріоритетних напрямків у справі дітей, їх соціального захисту, сприяння фізичному, духовному та інтелектуальному розвиткові дітей, запобігання дитячій бездоглядності та профілактика правопорушень серед дітей.
26 Лютого, 2021 р., 15:38
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1635-р «Про реорганізацію та утворення районних державних адміністрацій» служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації стала правонаступником служб у справах дітей Лугинської, Малинської, Народицької, Овруцької та Олевської районних державних адміністрацій і охоплює 13 (тринадцять) територіальних громад: Білокоровицька сільська, Гладковицька сільська, Горщиківськка сільська, Іршанська селищна, Коростенська міська, Лугинська селищна, Малинська міська, Народицька селищна, Овруцька міська, Олевська міська, Словечанська сільська, Ушомирська сільська, Чоповицька селищна.
21 Січня, 2021 р., 14:03
До служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації надійшло повідомлення щодо неналежного утримання дітей в сім'ї (відсутність продуктів харчування, дров, одягнені не за сезоном).
11 Січня, 2021 р., 10:21
Служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації спільно з громадською організацією «Промінь любові» продовжили профілактичні рейди населеними пунктами району в сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах (СЖО), або мають ризик потрапляння в СЖО.
29 Грудня, 2020 р., 14:18
Напередодні новорічних та різдвяних свят, працівниками служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації, було проведено рейд до жителів Коростенського району, з метою привітати дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, з Новим роком та Різдвом Христовим і щиро побажати миру, добра, злагоди їх родинам, а ще гарних оцінок в школі, вірних друзів та мрій, які збуваються не дивлячись ні на що, вручено солодкі подарунки та продуктові набори.
29 Грудня, 2020 р., 13:07
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини» , рік тому було запущено єМалятко -  першу комплексну послугу за життєвою подією. Проєкт дає можливість батькам, подавши 1 заяву, отримати 9 базових послуг від держави, пов’язаних з народженням дитини, а саме:
11 Грудня, 2020 р., 14:58
У зв'язку з погіршенням погодніх умов будьте особливо обережні, перебуваючи на вулиці; дотримуйтеся безпечної поведінки дорогою до школи та дому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь