Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

08 Листопада, 2023 р., 14:13
Кабінет Міністрів України схвалив постанову щодо спрощення процедури надання дозволу на виїзд дитини за межі України. Відповідно до нововведень буде реалізована можливість надання згоди одного з батьків на тимчасовий виїзд за межі України дитини в супроводі другого з батьків з використанням мобільного додатка Порталу Дія та накладанням на відповідну заяву кваліфікованого електронного підпису «Дія. Підпис» («Дія ID»).
06 Листопада, 2023 р., 08:41
У період стресових подій зважайте на те, що здатність дитини навчатися може знижуватися: вона може гірше сприймати та запам’ятовувати нову інформацію, бути більш емоційною, менш зібраною та уважною.
06 Листопада, 2023 р., 08:28
Щоб допомогти дитині заспокоїтися, пограйте з нею в гру «Видихнути хмару» 
16 Жовтня, 2023 р., 08:51
Документальний проєкт “Незламні діти. Я чекаю” розповідає історії українських дітей, які побачили війну на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань. Проєкт документує свідчення дітей про воєнні злочини рф проти українського народу та людяності.
06 Жовтня, 2023 р., 09:56
Кабінет Міністрів ухвалив постанову про створення в Україні Державної служби у справах дітей. Про це повідомляє Урядовий портал.
03 Жовтня, 2023 р., 11:42
На території Коростенського району є кандидати в потенційні опікуни/піклувальники, прийомну сім’ю,  які відповідно до чинного законодавства відповідають всім вимогам та мріють взяти на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
29 Вересня, 2023 р., 10:03
Вперше в українському законодавстві було закріплено таку сімейну форму влаштування дітей, як патронатна сім’я у 2016 році.  У нашій країні був ухвалений Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми».
22 Вересня, 2023 р., 15:56
Впродовж травня-жовтня 2023 року Мінсоцполітики пілотує Державний стандарт соціальної послуги супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Це — одна з найзатребуваніших соціальних послуг. Новий стандарт дозволить актуалізувати її та зробити акцент на розвитку батьківських компетенцій.
21 Вересня, 2023 р., 13:55
Сьогодні детально розповімо про допомогу, яка надається при усиновленні дитини.
13 Вересня, 2023 р., 16:52
За законодавством, усиновити можна дитину, яку покинули в пологовому будинку після досягнення нею двомісячного віку або через два місяці від того моменту, коли дитину покинули. Усиновленню підлягають діти-сироти або  діти, чиї батьки позбавлені батьківських прав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь