Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

08 Липня, 2022 р., 10:21
8 липня свято в Україні відзначають День родини. У цей нелегкий час для нашої країни день родини став ще більш ціннішим ніж завжди. У такий важливий день варто привітати членів своєї сім’ї та згадати про роль родини у житті кожної людини.
27 Червня, 2022 р., 09:29
Після вторгнення російських окупантів і початку бойових дій у різних українських містах та селах, у соціальних мережах часто з'являються повідомлення про бажання всиновити дітей, які залишились без батьків. Бажаючі зазначають, що ніби чули про введення спрощеної процедури усиновлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Однак  служба у справах дітей зазначає, що це не так. І навіть в умовах воєнного часу дотримання законодавства щодо цього є неухильним. Звертають також увагу, що є можливість надати дітям тимчасовий прихисток. Але ця процедура також має відбуватися за законом. 
21 Червня, 2022 р., 14:37
Війна травмує. Лише за офіційною статистикою, в Україні близько 600 поранених дітей. І їх розгублених, пригнічених морально, втомлених батьків, на яких звалюються питання, про які неможливо було б подумати раніше. Тому представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні спільно зі Всеукраїнським громадським Центром "Волонтер" розробили рекомендації для батьків: як підтримати дітей, які втратили здоров’я та зазнали ушкоджень унаслідок війни.
20 Червня, 2022 р., 10:10
Діти можуть запитувати, що таке міна, як виглядає розтяжка і де їх можна побачити, адже звідусіль чують ці слова. Не варто ігнорувати цю тему.
02 Червня, 2022 р., 12:05
Міжнародний день захисту дітей - це ще одна чудова можливість нагадати дорослим про те, що діти це наше майбутнє і що маленькі українці, особливо в період війни, потребують уваги та турботи.
08 Лютого, 2022 р., 13:49
Міністр соціальної політики України Марина Лазебна взяла участь у зустрічі, організованій за ініціативою Уповноважений Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’ї Герасимчук, з експертами пілотного проекту „Створення системи надання послуги раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя”, яка була присвячена пошуку оптимальних та ефективних механізмів фінансування надавачів послуги раннього втручання та навчання команд раннього втручання.
02 Лютого, 2022 р., 10:28
Насильством щодо дитини є усі форми домашнього насильства (психологічне, фізичне, сексуальне та економічне), а також тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, економічне насиьство, сексуальні дії, а також слова та вирази, що принижують честь та гідність людини чи є погрозами.
24 Січня, 2022 р., 14:20
Якщо ви маєте бажання та відчуваєте в собі потенціал щодо виховання дітей, пропонуємо вам роботу патронатними вихователями, прийомними батьками чи батьками-вихователями.
20 Січня, 2022 р., 12:12
Кабінет Міністрів України утворив Державну службу України у справах дітей, яка забезпечуватиме формування та реалізацію державної політики у сфері усиновлення та захисту прав дітей.
24 Грудня, 2021 р., 09:40
В останні роки суттєво зросла кількість патологій вагітності — що робити. Малинський інклюзивно-ресурсний центр  віднедавна за участю медиків первинки, соцслужб та інших фахівців двічі на місяць проводить в актовому залі поліклініки семінари, тренінги та різноманітні консультації для майбутніх породіль. Основна мета — донести до жінок інформацію про особливості розвитку дитини в перші три роки життя, аби вони вчасно помітили відхилення  від норми або ризик їх виникнення і звернулися на консультацію до педіатра та спеціалістів інклюзивно-ресурсного центру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь