Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

26 Березня, 2023 р., 19:29
За її результатами ви матимете змогу впевнитися, чи можете бути усиновлювачем, і що необхідно для того, щоб ним стати.
08 Лютого, 2023 р., 14:01
Відтепер на порталі Дія доступні одразу пять нових послуг, які спрощують і пришвидшують процес усиновлення дитини. До цього українці вже могли подати заяву на отримання консультації з усиновлення дитини  та зареєструватися усиновлювачем  онлайн. 
01 Лютого, 2023 р., 16:38
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, сприяння їх творчому розвитку, відповідальності за майбутнє своєї держави та з надією і вірою у перемогу України, Службою у справах дітей Житомирської обласної військової адміністрації оголошується конкурс патріотичного малюнку на тему: «З Україною в серці».
23 Січня, 2023 р., 21:04
Процедура всиновлення або встановлення опіки загалом є складною та довготривалою. На період воєнного стану в Україні її спростили для тих дітей, які залишилися без батьківського піклування внаслідок того, що місцезнаходження батьків чи законних представників наразі невідоме. Така форма опіки має назву «тимчасове влаштування», а перелік необхідних документів при її оформленні зменшений.
12 Січня, 2023 р., 10:13
Як повідомляє Служба у справах дітей Житомирської ОВА, у 2022 році на території області було створено 8 нових дитячих будинків сімейного типу. Крім того, в ДБСТ Житомирщини загалом було влаштовано 73 дитини.
09 Січня, 2023 р., 14:58
З ініціативи Мінсоцполітики Уряд збільшив розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років ,,муніципальна няня” з 2272 грн до 6700 грн та змінив окремі умови надання послуги для забезпечення отримання підтримки саме тими, хто її найбільше потребує.
19 Грудня, 2022 р., 11:12
Війна шкодить здоров’ю дітей та дорослих – і фізичному, і психічному. Внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну багато дітей отримали травми та поранення, які призвели до інвалідності.
15 Грудня, 2022 р., 11:46
14 грудня 2022 року в Коростенській районній військовій адміністрації відбувся семінар на тему: «Основні пріоритети регіональної політики у сфері охорони дитинства» для спеціалістів служб у справах дітей Коростенської районної військової адміністрації, Коростенської, Малинської, Овруцької, Олевської міських, Іршанської, Лугинської, Народицької, Чоповицької селищних, Білокоровицької, Гладковицької, Горщиківської, Словечанської, Ушомирської сільських рад.
25 Листопада, 2022 р., 09:08
Як говорити з дитиною, якщо хтось із найрідніших отримав поранення? Важливо, щоб вона не лишалася зі своїми думками й тривогами наодинці. Тому фахівці Центру здоров’я та розвитку «Коло сім’ї» зібрали необхідні поради:
17 Листопада, 2022 р., 12:42
Програма підтримки українських дітей до 18 років, які через війну втратили одного чи обох батьків, пропонується Фондом імені блаженного священномученика Климентія Шептицького.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь