Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

23 Січня, 2023 р., 21:04
Процедура всиновлення або встановлення опіки загалом є складною та довготривалою. На період воєнного стану в Україні її спростили для тих дітей, які залишилися без батьківського піклування внаслідок того, що місцезнаходження батьків чи законних представників наразі невідоме. Така форма опіки має назву «тимчасове влаштування», а перелік необхідних документів при її оформленні зменшений.
12 Січня, 2023 р., 10:13
Як повідомляє Служба у справах дітей Житомирської ОВА, у 2022 році на території області було створено 8 нових дитячих будинків сімейного типу. Крім того, в ДБСТ Житомирщини загалом було влаштовано 73 дитини.
09 Січня, 2023 р., 14:58
З ініціативи Мінсоцполітики Уряд збільшив розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років ,,муніципальна няня” з 2272 грн до 6700 грн та змінив окремі умови надання послуги для забезпечення отримання підтримки саме тими, хто її найбільше потребує.
19 Грудня, 2022 р., 11:12
Війна шкодить здоров’ю дітей та дорослих – і фізичному, і психічному. Внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну багато дітей отримали травми та поранення, які призвели до інвалідності.
15 Грудня, 2022 р., 11:46
14 грудня 2022 року в Коростенській районній військовій адміністрації відбувся семінар на тему: «Основні пріоритети регіональної політики у сфері охорони дитинства» для спеціалістів служб у справах дітей Коростенської районної військової адміністрації, Коростенської, Малинської, Овруцької, Олевської міських, Іршанської, Лугинської, Народицької, Чоповицької селищних, Білокоровицької, Гладковицької, Горщиківської, Словечанської, Ушомирської сільських рад.
25 Листопада, 2022 р., 09:08
Як говорити з дитиною, якщо хтось із найрідніших отримав поранення? Важливо, щоб вона не лишалася зі своїми думками й тривогами наодинці. Тому фахівці Центру здоров’я та розвитку «Коло сім’ї» зібрали необхідні поради:
17 Листопада, 2022 р., 12:42
Програма підтримки українських дітей до 18 років, які через війну втратили одного чи обох батьків, пропонується Фондом імені блаженного священномученика Климентія Шептицького.
30 Вересня, 2022 р., 10:32
Шановні усиновлювачі, прийомні батьки, батьки- вихователі, опікуни піклувальники!  Від імені усіх працівників Служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення!
02 Серпня, 2022 р., 08:18
Куди звертатися в разі порушення прав дитини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь