Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

30 Вересня, 2021 р., 09:08
В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
24 Вересня, 2021 р., 08:52
У 6-річного Вовчика й 12-річного Дмитрика мама одна, а батьки різні. Батьківство обох чоловіків офіційно не підтверджене, відтак вони не можуть забрати на виховання синів до себе при всьому їхньому бажанні. Тому братики, поки їхні татка займаються оформленням необхідних документів, а мама невідомо де «шукає роботу», знаходяться у патронатній сім’ї.
14 Вересня, 2021 р., 17:25
Службою у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації спільно з ГО "Промінь любові", за ініціативи Володимира Трикиши, сільського голови Словечанської сільської ради, одній із сімей, яка має ризик потрапляння в складні життєві обставини, була надана допомога постіллю, шторами, одягом, шкільним приладдям, засобами особистої гігієни та продуктами харчування.
13 Вересня, 2021 р., 10:02
Для роботи патронатним вихователем шукаємо родини, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.
03 Вересня, 2021 р., 15:33
Сьогодні з робочим візитом головними спеціалістами служби у справах дітей Лесею Шваб та Аліною Максименко було відвідано службу у справах дітей Словечанської сільської ради Коростенського району з метою надання методичної допомоги в організації роботи служби у справах дітей.
31 Серпня, 2021 р., 12:17
У бабусі чи на морі, в Україні чи за кордоном – літній відпочинок дитини повною мірою залежить від батьків, вони вирішують, як краще організувати дозвілля малечі. Проте, якщо мама й тато перебувають у розлученні та складно находять спільну мову – то саме плани про подорож дитини за межі країни можуть опинитися під загрозою.
31 Серпня, 2021 р., 09:57
30 серпня 2021 року  на центральній площі смт. Лугини Коростенського району правоохоронцями Коростенського  РУП, зокрема  старшим інспектором з ювенальної превенції Коростенського відділу поліції Світлани Мельник, яка закріплена за Лугинською селищною радою Коростенського району  було проведено благодійну акцію  «Крокуємо до школи безпечно», що проходить в усіх куточках  України.  До проведення заходу долучилися та надали канцелярське приладдя, шкільні набори  Лугинська селищна рада, волонтери Благодійної організації «Єлеон», працівники служби у справах дітей Коростенської РДА, представник 4 відділу Коростенського РТЦК та СП.
26 Серпня, 2021 р., 15:52
Друзі, сьогодні поговоримо про допомогу при народжені дитини.
25 Серпня, 2021 р., 16:04
Розпочато прийом документів від виконавчих органів сільських, селищних, міських рад територіальних громад для участі у експериментальному проекті з організації в територіальних громадах соціальної роботи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 817 "Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах".
12 Серпня, 2021 р., 11:46
11 серпня 2021 року у рамках комплексу дитячих розважальних заходів відбулася зустріч дітей с. Шатрише з волонтерами, організаторами та учасниками. Діти приймали участь в цікавих руханках, змаганнях на кмітливість, готували вафельні тістечка (кулінарний майстер-клас), виготовляли своїми руками паперових «змійок», стрибали на батуті, мали ще багато цікавих розваг та запрошували волонтерів приїхати ще.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь