Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

05 Липня, 2023 р., 15:25
Коли батьки дізнаються про стан здоров’я дитини внаслідок ушкоджень, то почуваються пригніченими, розгубленими, наляканими. Вони так само, як і дитина, потребують підтримки, особливо в перші дні після трагедії.
28 Червня, 2023 р., 12:20
Для забезпечення національного усиновлення та влаштування в українські прийомні сім’ї чи дитячі будинки сімейного типу дітей, евакуйованих за кордон, необхідна злагоджена робота обласних, районних та міських служб у справах дітей згідно з визначеною процедурою.
27 Червня, 2023 р., 08:36
Громадська організація «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн», як імплементуючий партнер Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), оголошує конкурс для медичних закладів Житомирської області. З 26 по 30 червня можна подати заявку на участь у конкурсі для впровадження універсально-прогресивної моделі патронажу для родин з дітьми від 0 до 3 років.
01 Червня, 2023 р., 11:20
Діти – це цвіт землі, майбутнє нашої Української держави і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя.
29 Травня, 2023 р., 15:30
Міністерство соціальної політики України активно працює над спрощенням процедур усиновлення, зі забезпеченням інтересів дитини. В ефірі загальнонаціонального марафону UAразом Міністерка соціальної політики Оксана ЖОЛНОВИЧ розповіла, з чого слід почати тим, хто серйозно розглядає можливість усиновлення дитини.
17 Квітня, 2023 р., 14:28
Шановні жителі Коростенського району, Служба у справах дітей Коростенської райдержадміністрації доводить до відома наступну інформацію.
26 Березня, 2023 р., 19:29
За її результатами ви матимете змогу впевнитися, чи можете бути усиновлювачем, і що необхідно для того, щоб ним стати.
08 Лютого, 2023 р., 14:01
Відтепер на порталі Дія доступні одразу пять нових послуг, які спрощують і пришвидшують процес усиновлення дитини. До цього українці вже могли подати заяву на отримання консультації з усиновлення дитини  та зареєструватися усиновлювачем  онлайн. 
01 Лютого, 2023 р., 16:38
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, сприяння їх творчому розвитку, відповідальності за майбутнє своєї держави та з надією і вірою у перемогу України, Службою у справах дітей Житомирської обласної військової адміністрації оголошується конкурс патріотичного малюнку на тему: «З Україною в серці».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь