Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

09 Грудня, 2021 р., 14:24
У вересні 2009 року Наталія та Євген Дудко погодились на кілька місяців замінити немовляті рідних маму і тата - стати патронатною сім'єю.
01 Грудня, 2021 р., 13:10
Коли громадяни усиновлюють дитину, вони приймають її в свою сім'ю на правах власної доньки чи сина. В педагогіці є думка, що новонароджена дитина - це "чистий аркуш". Але це є не зовсім так, бо навіть новонароджений має свій темперамент, спадковість, певний тип реакцій тощо. Тому ми маємо непоодинокі випадки, коли очікування батьків не виправдалися, бо дитина веде себе "не так". Але негативна поведінка дитини, не є підставою скасування усиновлення.
16 Листопада, 2021 р., 16:33
16 листопада 2021 року головним спеціалістом служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації Оленою Зборовською було проведено виїзд в Чоповицьку селищну раду з метою надання інформаційно-методичної допомоги щодо встановлення та функціонування ЄІАС ДІТИ.
26 Жовтня, 2021 р., 15:45
Продовжуємо говорити про запобігання насильства над дитиною. Якщо трапилося так, що Ви стали свідком насильства, перше питання, яке виникає, - «Куди звернутися за допомогою». У разі виникнення такого випадку, команда Мінсоцполітики підготувала пам’ятку.
26 Жовтня, 2021 р., 12:00
На засіданні Координаційної ради було обговорено питання «Додержання прав дітей в умовах карантинних обмежень, обумовлених поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19», під час розгляду якого заступник директора департаменту з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності Нацсоцслужби Володимир Вовк поінформував членів Координаційної ради щодо результатів моніторингів проведених Нацсоцслужбою щодо:
19 Жовтня, 2021 р., 17:51
В с. Ксаверів Малин Малинської міської громади Коростенського району сталась пожежа в будинку багатодітної родини. Коростенська районна державна адміністрація не лишилась осторонь людського горя.
19 Жовтня, 2021 р., 13:58
Мета кампанії – продемонструвати, що тільки через розбудову інклюзивного та безбар’єрного суспільства можна створити належні умови для розвитку кожної дитини, а також забезпечити її включення в активне життя навчального закладу, громади та суспільства в цілому. В рамках кампанії розроблена соціальна реклама для демонстрації на загальнонаціональному та регіональному телебаченні, а також макети зовнішньої реклами для розміщення в містах України.
12 Жовтня, 2021 р., 15:29
12 жовтня 2021 року за участі першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Кириченка та начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Олени Онищук, заступником директора-начальником відділу Житомирського обласного центру соціальних служб Тетяною Пікою було проведено семінар для старост сільських, селищних, міських рад щодо розвитку послуги патронату над дитиною.
30 Вересня, 2021 р., 09:20
Захист дитини є одним із пріоритетів нашої держави і відповідно до Указу Президента України в нашій державі щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь