Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

03 Червня, 2021 р., 19:16
У рамках реалізації на Житомирщині програми Президента «Велике будівництво» пріоритетним напрямком є розбудова соціальної інфраструктури, необхідної для забезпечення життєдіяльності кожного жителя області. 
03 Червня, 2021 р., 19:09
Під час робочої поїздки до Хмельницької області, Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реконструкції автодороги державного значення Н-03 Житомир – Чернівці.
03 Червня, 2021 р., 09:41
02 червня у місті Новоград-Волинський голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко взяв участь у відкритті першого із семи сучасних приймальних відділень, які планується побудувати в області у рамках Програми Президента «Велике будівництво».
03 Червня, 2021 р., 09:13
На Житомирщині набирає обертів реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Зокрема в області продовжується розбудова соціальної інфраструктури задля забезпечення належного рівня життя та задоволення потреб жителів регіону.
02 Червня, 2021 р., 11:34
Проєкт «Велике будівництво» — масштабна розбудова якісної інфраструктури України. Це дороги та школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони. 
02 Червня, 2021 р., 11:26
Міністерство культури та інформаційної політики України публікує перелік проєктів з реставрації, консервації, ремонту пам’яток культурної спадщини, у тому числі замків, інших фортифікаційних, оборонних, палацово-паркових комплексів, що будуть реалізовані в 2021 році в рамках проєкту “Велика Реставрація” у межах президентської програми “Велике будівництво”.
01 Червня, 2021 р., 08:38
У рамках Програми Президента «Велике будівництво» на території Житомирської області на завершальному етапі перебуває реконструкція двох ділянок автомобільної дороги міжнародного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. 
27 Травня, 2021 р., 14:00
На Житомирщині триває реалізація Програми Президента України “Велике будівництво”. Одним з її пріоритетних напрямків є розбудова мережі сучасних дитячих садочків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь