Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

15 Червня, 2021 р., 09:31
Серед пріоритетів програми Президента України «Велике будівництво» – розвиток  спортивної інфраструктури. Так, у рамках реалізації програми на Житомирщині триває капітальний ремонт плавального басейну у Бердичеві.
11 Червня, 2021 р., 19:13
У Житомирській області набирає обертів програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Реалізація загальнонаціональної програми сприяє розбудові соціальної інфраструктури області та відповідно підвищенню ефективності надання послуг жителям Житомирщини. 
11 Червня, 2021 р., 09:13
В Україні стартував проєкт «25 спортивних магнітів», згідно з яким у кожному регіоні створять потужні спортивні центри, здатні приймати міжнародні змагання. Цей проєкт став новим напрямом програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», розповіла у блозі на УП народний депутат України Анна Путрова.
10 Червня, 2021 р., 16:13
Серед пріоритетів програми Президента «Велике будівництво» ремонт доріг. У 2021 році в Житомирській області планується побудувати / реконструювати майже 250 кілометрів доріг.
09 Червня, 2021 р., 14:21
У рамках реалізації на Житомирщині програми Президента «Велике будівництво» триває реконструкція Житомирського обласного краєзнавчого музею.
09 Червня, 2021 р., 10:02
Масова реконструкція і ремонт об’єктів культури під назвою «Велика реставрація» ще активніше стартує в наступному році, а до того стоїть завдання підготувати всю необхідну проєктну документацію.
08 Червня, 2021 р., 15:19
До відкриття долучилися перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та народні депутати України від Житомирської області. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь