Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

21 Червня, 2023 р., 11:01
Час від часу ви пишете, що тривожність неможливо подолати у такі часи. Але важливо знати, що тривога є різна. Є здорова і необхідна — та, що мобілізує у моменти реальної небезпеки. А є нав’язлива і безкінечна, немов гудіння у голові 24/7, навіть коли вам нічого не загрожує. Нездорова тривога змушує очікувати, що от-от станеться щось погане; виснажує вас, змінює вас як людину і рухає у лапи тривожних розладів.
20 Червня, 2023 р., 17:01
Волонтери, які представляли американські організації Howard G. Buffett Foundation та Global Empowerment Mission, привезли продуктові набори та воду для людей, які постраждали через підтоплення, а також передали регіону генератори та сільгосптехніку.
20 Червня, 2023 р., 15:05
Пропонуємо вашій увазі “Аптечку психологічної самодопомоги“. Аптечку підготовлено на основі матеріалів ВООЗ, «Довідника безбар’єрності» та за експертної підтримки Інституту психічного здоров’я Українського Католицького Університету в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”.
19 Червня, 2023 р., 18:14
Дитяча підтримка і віра у перемогу – найсильніші. Черговий вияв людяності на небайдужості від молодших жителів Олевської громади, цього разу – до наших чотирилапих друзів.
19 Червня, 2023 р., 11:37
28 червня цього року Україна відзначатиме 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.
17 Червня, 2023 р., 19:15
За ініціативи директора ДП "Коростенський лісгосп АПК", Карена Арутюняна на підприємстві було проведено збір допомоги для районів постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС.
17 Червня, 2023 р., 18:30
Через терористичний акт, що спричинила рф на Каховській ГЕС, без централізованого водопостачання у Дніпропетровській області лишилися населені пункти Нікопольського та частково Криворізького районів.
17 Червня, 2023 р., 16:28
Благодійники зібрали речі для людей, які постраждали від затоплення. До Чорнобаївки доставили вантаж з ковдрами, пледами, подушками, генераторами, продуктовими наборами, інвалідними візками, засобами гігієни.
16 Червня, 2023 р., 10:44
Психолог, психіатр, психотерапевт – в чому різниця?
15 Червня, 2023 р., 19:10
Сьогодні, 15 червня, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області – Іван Кобилинський на майданчику офіційного медіацентру облвійськадміністрації наголосив на тому, жителям Житомирщини заборонено пересуватися вулицями під час комендантської години.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь