Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

27 Червня, 2023 р., 16:57
До сімейного лікаря ми йдемо, коли щось турбує у фізичному плані. Таким медикам ми довіряємо (у 80% українців підписані декларації), їх не соромимось. Це звично. А куди іти, коли відчуваєш, що є негаразди психологічні? Невже обов’язково одразу до психіатра чи психотерапевта?
27 Червня, 2023 р., 15:54
У складні для психіки періоди сон переходить у так звану «стадію очікування» — ми наче спимо, але готові будь-якої миті бігти до укриття. Але сон — основа ментального здоров’я. Без нього нам ніяк, тож навіть зараз потрібно робити все можливе, щоб засинати раніше і спати потрібну кількість годин.
27 Червня, 2023 р., 15:50
Та якщо ви чуєте на свою адресу лайку, образи, вас ігнорують, знецінюють ваші почуття чи тотально контролюють, то варто звернути на це увагу. Це не повний перелік ознак психологічного, або як його ще називають емоційного насильства.
27 Червня, 2023 р., 10:04
Інформаційне протистояння між росією та Україною не вщухає ні на мить, щодня українці знаходяться під медіатиском фейк-федерації.
27 Червня, 2023 р., 09:54
Акція була організована волонтерським хабом «Покрова» при Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ.
27 Червня, 2023 р., 09:00
Коли чергова криза вибиває ґрунт з-під ніг, можна відчути, що ви більше не знаєте, ким ви є. Зібрати себе заново — справжній виклик, і почати цю роботу можна з визначення своїх цінностей.
27 Червня, 2023 р., 08:41
Автоцистерни, передані польськими колегами для українських рятувальників, продовжують допомагати мешканцям постраждалих від підриву Каховської ГЕС регіонів.
26 Червня, 2023 р., 16:45
Як часто ви чуєте «дякую»? Чи не забуваєте дякувати рідним, колегам або ж хлопчині, який притримав двері у метро? А коли востаннє дякували собі? І не кажіть, що немає за що.
26 Червня, 2023 р., 10:55
Постійна напруга руйнує зв’язок із реальністю, і ми не помічаємо, як вмикається режим «на автоматі»: перестаємо смакувати їжу, ловити вайб улюблених пісень чи насолоджуватися погодою поки йдемо робити свою роботу (так само на автоматі).
26 Червня, 2023 р., 10:34
Для суб’єктiв мiкропiдприємництва  доступна програма міні-грантів для відновлення діяльності та посилення стiйкостi суб’єктiв мiкропiдприємництва, яка реалiзується Фондом розвитку пiдприємництва в рамках Програми “EU4Business: вiдновлення, конкуренто-спроможнiсть та iнтернацiоналiзацiя МСП”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь