Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

13 Липня, 2023 р., 11:28
Тепер це дуже просто та доступно кожному – кілька кліків і вже знаєте прізвище лікаря, адресу та час прийому.
12 Липня, 2023 р., 10:35
Якщо людина дезорієнтована, не може назвати своє ім’я чи місце перебування, погрожує нашкодити собі чи іншим, плаче або кричить — це можуть буть ознаки сильного стресу. Щоб зарадити у такій ситуації, насамперед переконайтеся, що вам і співрозмовнику нічого не загрожує. Зберігайте спокій, представтесь і скажіть, що бажаєте допомогти.
12 Липня, 2023 р., 09:00
В Україні запустили масштабну ініціативу «Пліч-о-пліч». У її межах 15 областей допоможуть відновити 26 деокупованих населених пунктів Херсонської області. Про це повідомляє Офіс Президента України.
11 Липня, 2023 р., 16:05
Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко під час брифінгу на майданчику офіційного медіацентру облвійськадміністрації розповів про відвідування лісів та полювання на території Житомирської області.
11 Липня, 2023 р., 13:26
Відповідь для тих, хто шукає перевірених психіатрів, психотерапевтів і психологів для довгої роботи або консультацій.
10 Липня, 2023 р., 14:48
«До сімейного лікаря можна та потрібно звертатися якщо у вас тривожність, немає апетиту, якщо вас долають погані думки. Або ви стали помічати, що ваш батько став занадто забудькуватим. Або дочка-підліток частіше замикається у собі», — розповідає Ігор Заставний, керівник сімейних амбулаторій у Львові та Винниках.
10 Липня, 2023 р., 09:50
В аптечці зібрані прості вправи для заспокоєння та поради для стійкості. Вона буде корисною всім, хто рідко чи часто відчуває емоційне спустошення, втому, напругу в тілі, паніку, злість, сум.
09 Липня, 2023 р., 14:06
Міністр розповів, як став лікарем, чому бути міністром охорони здоров’я часом боляче, що робити з військово-лікарськими комісіями, які принижують гідність бійців, і чому саме зараз потрібна Всеукраїнська програма ментального здоров’я.
07 Липня, 2023 р., 18:01
Заступник Керівника Офісу Президента України та Виконавчий Секретар Конгрес місцевих та регіональних влад Олексій Кулеба, який за дорученням Президента України перебуває з робочим візитом на Херсонщині, в ефірі телемарафону “Єдині новини” розповів про старт проєкту відбудови регіонів “Пліч-о-пліч”.
07 Липня, 2023 р., 10:08
До кого звернутися за психологічною допомогою? До наших партнерів Повний їх перелік є на сайті https://howareu.com, а ми познайомимо вас з кожним окремо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь