Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

05 Липня, 2023 р., 08:50
Бажання жити – це один з важливих інструментів успіху і шлях до перемоги, а безволля та страждання можуть призвести до поразок. Лише той, хто має волю жити, буде витримувати і долати життєві виклики. Якщо ми хочемо справлятися, то для цього необхідний внутрішній ресурс.
04 Липня, 2023 р., 16:18
В місті Києві Директорка департаменту соціального захисту Житомирської ОВА  Олена Грищук взяла участь у дводенному Національному форумі “Національний план дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325: реалізація на національному та місцевому рівнях в умовах війни”.
04 Липня, 2023 р., 15:28
Нерідко ми самі або наша близька людина на «як ти?» обмежується відповіддю «я — нормально». Та коли ми говоримо про сферу почуттів, цей спектр набагато ширший і рясніший. Можливість розпізнавати і виявляти почуття — це і вміння їх правильно висловити.
04 Липня, 2023 р., 10:56
Що б не відбувалося довкола, ставте перед собою цілі. Вони допоможуть концентрувати дії та енергію, знизять відчуття невизначеності. Що більше орієнтирів — то легше долати шторм.
04 Липня, 2023 р., 08:20
Кожна людина народжується зі здатністю протистояти стресу. Але в наш час цей запас стійкості швидко виснажується через війну та невизначеність. А нам усе ще треба дбати про близьких та працювати на перемогу.
03 Липня, 2023 р., 16:24
У Мінреінтеграції було прийнято рішення удосконалити систему обробки потоку вхідних електронних звернень.
03 Липня, 2023 р., 12:09
На The Village Україна cтартував спеціальний сезон подкасту «Простими словами» про здоровʼя під час війни, і героїнею першого епізоду стала Олена Зеленська.
30 Червня, 2023 р., 10:57
Ментальне здоров’я, за визначенням ВООЗ, — стан добробуту, у якому людина реалізує свої здібності, може протистояти стресам у житті, продуктивно та результативно працювати, а також робити внесок у суспільне життя.
30 Червня, 2023 р., 10:10
Перша леді Олена Зеленська стала гостею спеціального випуску подкасту «Простими словами» від «The Village Україна». 
28 Червня, 2023 р., 09:49
Місія UNEP – в Україні. Про це Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь