Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

25 Червня, 2023 р., 12:00
Працівниками Лугинської селищної ради, КНП «Лугинська центральна лікарня» та жителями с. Великий Дивлин було сформовано вантаж гуманітарної допомоги (вода бутильована, м’ясні та рибні консерви, макаронні вироби, крупи, чай, печиво, ліки, засоби гігієни та одяг), який 23 червня було передано жителям Херсона.
24 Червня, 2023 р., 11:44
Український конституціоналізм має глибоке історичне коріння, тяглість і свої особливості. Найголовніші з них – український конституціоналізм розвинувся під впливом європейських країн, які першими почали його формувати; заснований на ідеях прав та свобод людини, верховенства права та демократії. Ці засади формувалися протягом століть відповідно до національного характеру українців, способу життя, цінностей і суспільних відносин.
24 Червня, 2023 р., 10:00
У зв’язку з підривом російською федерацією Каховської ГЕС багато людей втратили свої домівки та мають потребу в їжі, воді та в спорядженні для боротьби з лихом.
22 Червня, 2023 р., 20:44
Обов’язок керівників громад - комунікувати, аби доносити до людей результати роботи, а інколи і оперативно реагувати на кризу. Навичкам публічних комунікацій через телебачення навчались представники 21 громади, які є партнерами Програми USAID DOBRE. Навчання організував Український кризовий медіа-центр.
22 Червня, 2023 р., 17:04
Мешканці Миколаївської та Херсонської областей, які постраждали від підтоплення внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС, можуть отримати одноразову грошову допомогу: 5000 грн від Уряду та 6600 грн від Міжнародної організації з міграції ООН. Як отримати виплати, роз’яснюємо в наведеній інфографіці.
22 Червня, 2023 р., 13:11
Як часто ви чуєте «дякую»? Чи не забуваєте дякувати рідним, колегам або ж хлопчині, який притримав двері у метро? А коли востаннє дякували собі? І не кажіть, що немає за що.
22 Червня, 2023 р., 11:40
Конституція України – головний нормативно-правовий акт держави, яким закріплено основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, регулює відносини між державою та суспільством, гарантує права і свободи людини.
21 Червня, 2023 р., 17:01
Головна мета цього свята – об’єднати людей з усього світу в молитві з метою сприяння миру та злагоди між усіма націями та народами.
21 Червня, 2023 р., 14:58
Фонд Східна Європа за підтримки Європейського Союзу оголосив конкурс проєктів цифрових інструментів Civic Tech «Act to Support» для підтримки ВПО та громад. Про це повідомили у Мінцифри.
21 Червня, 2023 р., 13:00
До населених пунктів, що постраждали через підтоплення, доставили найбільш необхідні матеріали – шифер, OSB-плити, обладнання для сушіння підвалів та домівок, лопати, тачки, поліпропіленові мішки для прибирання вулиць та спецодяг. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь