Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

15 Червня, 2023 р., 09:37
Перша заступниця начальника Житомирської ОВА спільно з українською делегацією в складі представників різних областей та за підтримки USAID перебуває зараз у Сполучених штатах Америки. Робочі студії у Філадельфії та Вашингтоні проходять за програмою «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».
14 Червня, 2023 р., 13:47
Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.
14 Червня, 2023 р., 12:35
Що сказати, коли бракує слів? Коли «співчуваю» здається таким банальним, що врешті ми мовчимо або сподіваємося зарадити чимось на кшталт «не плач». Людина, яка втратила близьких, відчуває величезний біль, і щоб не зробити гірше, ми маємо навчитися бути поряд, слухати, добирати слова та обіймати серцем.
13 Червня, 2023 р., 10:33
Зібрано інформацію про надавачів послуг з першої психологічної допомоги, психосоціальної підтримки, мобільних бригад психологів, гуманітарного реагування, які вже зараз працюють в Херсонській, а також прилеглих областях.
12 Червня, 2023 р., 15:42
Функцію автоматичного видалення повідомлень мають більшість популярних месенджерів. Вона може знадобитися, коли потрібно надіслати користувачу важливу інформацію, але ви хочете покращити конфіденційність та не бажаєте, щоб у подальшому залишався «слід» від листування.
08 Червня, 2023 р., 15:03
Сьогодні, 08 червня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець На майданчику офіційного медіацентру облвійськадміністрації розповів про стан укриттів у навчальних закладах Житомирщини.
07 Червня, 2023 р., 16:29
В.о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька під час брифінгу на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповіла про податкові відносини в умовах воєнного стану.
06 Червня, 2023 р., 10:11
До кого звернутися за психологічною допомогою? До наших партнерів Повний їх перелік є на сайті https://howareu.com, а ми познайомимо вас з кожним окремо.
05 Червня, 2023 р., 09:06
За статистикою, понад 90% опитаних українців мають хоча б один із симптомів тривожних розладів, а понад 50% – перебувають в зоні ризику розвитку труднощів, повʼязаних з психічним здоровʼям.
01 Червня, 2023 р., 16:48
Друзі, ви як? Знову не спите через повітряні атаки?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь