Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

08 Червня, 2023 р., 15:03
Сьогодні, 08 червня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець На майданчику офіційного медіацентру облвійськадміністрації розповів про стан укриттів у навчальних закладах Житомирщини.
07 Червня, 2023 р., 16:29
В.о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька під час брифінгу на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповіла про податкові відносини в умовах воєнного стану.
06 Червня, 2023 р., 10:11
До кого звернутися за психологічною допомогою? До наших партнерів Повний їх перелік є на сайті https://howareu.com, а ми познайомимо вас з кожним окремо.
05 Червня, 2023 р., 09:06
За статистикою, понад 90% опитаних українців мають хоча б один із симптомів тривожних розладів, а понад 50% – перебувають в зоні ризику розвитку труднощів, повʼязаних з психічним здоровʼям.
01 Червня, 2023 р., 16:48
Друзі, ви як? Знову не спите через повітряні атаки?
29 Травня, 2023 р., 12:16
Це реакція на травматичну подію, яку людина побачила на відео чи світлинах, або почула від когось, але безпосереднім учасником якої не була.
25 Травня, 2023 р., 12:34
Наші партнери Veteran Hub пропонують одразу декілька напрямів підтримки для ветеранів, їх близьких і близьких військових. Це і безпечні фізичні простори, і консультації психологів, юристів та кар’єрних консультантів, і корисні матеріали про те, як будувати своє життя в нових умовах. Наприклад, як правильно подати свій військовий досвід в резюме.
24 Травня, 2023 р., 11:17
Протягом багатьох років російська пропаганда активно веде інформаційну війну для спотворення іміджу України, зокрема применшуючи значення її національної мови.
24 Травня, 2023 р., 09:20
Ревізія проблем — це «генеральне прибирання» в зоні вашої відповідальності. З чогось здмухнемо пилюку, щось поставимо на видніше місце, а щось вже давно пора віднести на смітник.
23 Травня, 2023 р., 13:32
Ми звикли говорити про стрес як про явище на рівні емоцій. Наче поганий настрій Хіба це здатне завдати реальної шкоди? Тому, коли щодня без причини болять ноги, стає важко ковтати або різко падає зір, ми можемо навіть не допускати, що це сигнали психіки, а не фізичні хвороби. Навіть особливості поведінки, які ми можемо вважати рисами свого характеру, теж часом виявляються результатом постійних стресу й тривоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь