Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

16 Січня, 2023 р., 12:45
Якщо зв’язок із захисником України втрачено, звертайтеся на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти та дотримуйтеся чіткого алгоритму дій.
15 Січня, 2023 р., 12:56
На сайті Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими розміщена Дорожня карта, у якій описані поради, рекомендації та алгоритми дій родини військовослужбовця у випадках, якщо вінвона зникли безвісти, потрапили у полон чи загинули.
04 Січня, 2023 р., 09:52
На час дії воєнного стану пропуск через митний кордон України гуманітарної допомоги – засобів індивідуального захисту, товарів для їх виробництва, безпілотників і їх частин - здійснюється за місцем перетину митного кордону.
29 Грудня, 2022 р., 12:08
У період з 15 по 28 грудня Міністерством оборони для забезпечення підрозділів ЗСУ передано: понад 38 тисяч бронежилетів; понад 55 тисяч шоломів; понад 120 тисяч пар зимового взуття.
27 Грудня, 2022 р., 12:32
Міністр оборони України Олексій Резніков доручив кадровим органам ЗС України провести усі необхідні виплати Захисникам, звільненим з полону, з метою забезпечення їх належного соціального захисту.
23 Грудня, 2022 р., 13:35
Відповідно до документа, в особливий період під час дії воєнного стану військовим можуть надаватися частина щорічної основної відпустки, а також відпустка за сімейними обставинами та з інших поважних причин зі збереженням грошового забезпечення.
17 Грудня, 2022 р., 11:58
Минуло пів року від моменту призначення на посаду Уповноваженого зі зниклих безвісти Олега Котенка. Ця посада є унікальною – Уповноважений займається не лише розшуком зниклих безвісти, а й поверненням тіл загиблих захисників.
03 Грудня, 2022 р., 11:42
Міністерство оборони України та Міністерство культури та інформаційної політики України організовують інформаційну кампанію «Важко, але варто» на підтримку Збройних Сил України.
01 Грудня, 2022 р., 16:41
Набув чинності Закон України № 2732-ІХ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час. Закон розширює перелік військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь