Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

01 Жовтня, 2022 р., 12:27
Про це йдеться в Указі Президента України №678/2022 від 30 вересня 2022 року «Про внесення змін до Указу Президента України від 29 грудня 2021 року № 687/2021».
15 Вересня, 2022 р., 12:30
Проєкт соціальної адаптації військовослужбовців, звільнених у запас, «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) проводить набір на курс «Організація підприємницької діяльності в Україні». Це – безкоштовний тримісячний курс на 350 академічних годин, який допоможе розпочати власний бізнес.
01 Серпня, 2022 р., 14:06
Бійці Сил територіальної оборони ЗСУ та їхні рідні зможуть поспілкуватися з Командувачем Сил територіальної оборони ЗСУ генералом-майором Ігорем Танцюрою.
31 Липня, 2022 р., 15:17
Поранені під час війни військовослужбовці потребують особливої уваги держави та суспільства. І фінансової, і психологічної. Держава гарантує нашим пораненим воїнам безкоштовне лікування за сучасними стандартами та реабілітацію у вітчизняних спеціалізованих центрах або, за потреби,  закордоном. А на які кошти можуть розраховувати військові під час лікування після поранення та реабілітації?
15 Липня, 2022 р., 10:06
Душевний біль неможливо прибрати пігулками. Важливо вчасно звернути на нього увагу і розділити його з кимось. Коли щось турбує і болить, важливо бути почутим. Нас слухають, приймають і стає краще. Вантаж думок легшає. Ми починаємо бачити й розуміти, куди та як йти далі.
14 Липня, 2022 р., 16:56
Генеральним штабом ЗС України опрацьовано пропозиції щодо внесення змін до Переліку спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одержання яких жінки беруться на військовий облік військовозобов’язаних.
09 Червня, 2022 р., 13:12
Серед тих, хто зараз служить у лавах Збройних Сил та інших збройних формувань України, чимало військовослужбовців, котрі свого часу звільнилися у запас і навіть думки не мали, що колись знову одягнуть військову форму.
25 Травня, 2022 р., 11:23
Міністр оборони Резніков Олексій про грошове забезпечення військовослужбовців, додаткову винагороду на період воєнного стану та чому іноді у рамках однієї бригади чи навіть батальйону розмір виплат може суттєво відрізнятися:
27 Лютого, 2022 р., 08:49
На кордоні з Польщею почастішали випадки повернення автівок українців, які перетинають державний кордон у зв’язку з військовою агресією в Україні, повідомляє ДСНС. Причиною є відсутність полісу страхування – «зеленої карти».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь