Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

04 Лютого, 2023 р., 15:31
1 лютого 2023 року почав діяти новий Порядок виплат додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Сил оборони України та співробітникам системи МВС. У постанові Кабінету Міністрів України 28 лютого 2022 року № 168 зазначено: додаткову грошову винагороду 30 тисяч та 100 тисяч гривень військовослужбовцям виплачуватимуть по-новому. Виплати залежатимуть від того, чи перебуває військовий в тилу або безпосередньо в зоні проведення бойових дій.
02 Лютого, 2023 р., 10:46
Сьогодні вони в лавах Збройних Сил України боронять нашу державу не шкодуючи сил та здоров'я, сміливо йдучи в бій проти ворога, щоденно наближаючи нашу Перемогу.
01 Лютого, 2023 р., 12:15
Запрошуємо – патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – військовозобов’язаних віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку – приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ.
01 Лютого, 2023 р., 11:21
Розмір додаткової грошової винагороди військовим, які беруть безпосередню участь у бойових діях, не змінюється.
31 Січня, 2023 р., 15:27
Вчора, 30 січня, відбулася нарада за участі керівництва Житомирської обласної військової адміністрації, місцевих громад та представництв територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.
31 Січня, 2023 р., 10:30
Днями Уряд ухвалив постанову про бронювання працівників компаній, що мають статус “критичних”. Тож, щоб забронювати працівників, компанія має підтвердити цей статус та відповідати мінімум 3 критеріям з переліку:
31 Січня, 2023 р., 10:00
Начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Роман Горбач у коментарі для Military Media Center нагадав, що за порушення Правил військового обліку, неприбуття по повістці до територіального центру комплектування та соціальної підтримки передбачена адміністративна відповідальність і навіть кримінальна відповідальність.
31 Січня, 2023 р., 09:54
Необхідно подати заяву кожного повнолітнього члена сім’ї, батьків та утриманців захисника, які мають право на отримання допомоги, а у разі наявності малолітніх та/або неповнолітніх дітей — іншого з батьків або опікунів чи піклувальників дітей про виплату одноразової грошової допомоги.
26 Січня, 2023 р., 15:10
Особам, стосовно яких встановлено факт позбавлення свободи внаслідок збройної агресії проти України, може бути надана щорічна й одноразова державна грошова допомога.
17 Січня, 2023 р., 14:10
Під час авіаційних навчань росіяни та білоруси планують відпрацювати ведення повітряної розвідки, спільне патрулювання повітряного простору вздовж кордону та, між іншим, висадку тактичного повітряного десанту. За словами речника Командування Повітряних Сил ЗСУ полковника Юрія Ігната, це типові завдання для авіаційних навчань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь