Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності ЦНАПів

04 Травня, 2023 р., 18:05
Наразі вже доступно 5 цифрових інструментів, які дозволяють заощадити час та ресурси та не потребують взаємодії із чиновниками. Головне: усі вони легкі в користуванні, цілодобові та безкоштовні.
28 Квітня, 2023 р., 09:15
«Буду мамою» — сервіс на основі відкритих даних, який допоможе отримати всі необхідні обстеження та аналізи для вагітних, гарантовані державою, всього за кілька кліків. Над створенням чатбота працювала група кваліфікованих розробників: представники громадських організацій, органи влади та лікарі-акушери-гінекологи.
09 Квітня, 2023 р., 10:29
Кожен може спробувати себе в ролі оператора безпілотника просто в застосунку «Дія». Ціль — нищити ворожі колони танків. Крім цього, кожен може задонатити на справжню «Армію дронів», щоб підсилити наших військових і зберегти життя якомога більшої кількості людей.
04 Квітня, 2023 р., 10:25
Українці мають можливість подати заяву на призначення пенсії онлайн. Якщо особа не має кваліфікованого електронного підпису (КЕП), оформити пенсію можна за допомогою Дія.Підпису. Така можливість реалізована на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (ПФУ).
03 Квітня, 2023 р., 12:24
Відтепер українці можуть підписувати європейські контракти і документи за допомогою Дія.Підпису-EU. Його використовуватимуть у країнах ЄC як удосконалений електронний підпис. Щоб узяти участь у тестуванні, просто оновіть Дію до останньої версії.
23 Березня, 2023 р., 15:03
Розробили Індекс, щоб тримати руку на пульсі цифровізації регіонів. Цей інструмент дозволить вимірювати інформатизацію та цифровізацію в 24 областях.
14 Березня, 2023 р., 09:06
Як повідомляє Міністерство цифрової трансформації України, на порталі Дія зручне оновлення — розділ «Моє будівництво» у кабінеті громадянина. У ньому відображаються всі документи будівельної сфери, у яких ви вказані як замовник будівництва. Так, можна подивитися коротку інформацію про документ, а також статус його розгляду органами будівельного контролю.
02 Березня, 2023 р., 08:34
Багато українців говорили про розсилку повісток у мобільному месенджері. Чиновники заспокоюють і кажуть, що у форматі SMS надходять лише повідомлення про судові засідання.
31 Січня, 2023 р., 11:02
Запускаємо акселераційну програму для розвитку громад і допоможемо створити та реалізувати проєкти цифрової трансформації в регіонах України спільно з SocialBoost та Програмою «U-LEAD з Європою».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь