Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності ЦНАПів

10 Червня, 2022 р., 21:16
Це одна з найважливіших антикорупційних реформ у митній галузі. Вона має усунути корупцію при розмитненні легкових автомобілів. У застосунку необхідно буде ввести VIN-код авто, а розрахунок відбудеться автоматично. На все це потрібно не більше як 5 хвилин.
03 Травня, 2022 р., 10:55
За підтримки Мінцифри технологічний SET University запускає набір на навчання з кібербезпеки для людей, які хочуть опанувати професію експерта або влаштуватися на роботу в цій галузі.
26 Лютого, 2022 р., 13:44
У мережі шириться інформація про можливі відключення мобільного зв?язку та інтернету – ця інформація не відповідає дійсності.
11 Лютого, 2022 р., 01:34
Міністерство цифрової трансформації на Diia Summit, що відбувся 08 лютого 2022 року, представило нові сервіси для внутрішньо переміщених осіб.
10 Лютого, 2022 р., 08:36
Українці з 14 березня отримають виплати у програмі «єПідтримка» за вакцинацію бустерною дозою.
24 Січня, 2022 р., 11:24
ФОП 1-3 групи можуть подати річну декларацію у застосунку Дія. Це можна зробити з будь-якого місця у декілька кліків.
11 Січня, 2022 р., 13:56
У застосунку Дія з’явилася нова послуга — сповіщення про зміну та перевірку кредитної історії. Перевірка історії — обов’язкова процедура при оформленні кредитів. Тепер, коли на вас візьмуть кредит або перевірятимуть вашу історію, ви отримаєте пуш. Функція працює за замовчуванням, оновлювати застосунок не потрібно.
05 Січня, 2022 р., 12:09
Україна стає світовим лідером із цифрових документів. Тепер електронні  водійське посвідчення, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорт) та студентський квиток у застосунку «Дія» приймаються на рівні з паперовими. Уряд схвалив відповідні постанови.
22 Грудня, 2021 р., 14:04
22 грудня 2021 року працівники відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Коростенської районної державної адміністрації провели зустріч з представниками територіальних громад Коростенського району по програмі підтримки бізнесу «еПідримка», анонсованої президентом України.
22 Грудня, 2021 р., 13:50
Мета курсу – допомогти не потрапити на гачок шахраїв. Зокрема, слухачі дізнаються, що таке персональні дані, хто і як може їх використовувати, як заборонити обробку своїх персональних даних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь