Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності ЦНАПів

30 Листопада, 2022 р., 11:18
Держспецзв’язку дає відповіді на найпоширеніші запитання українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші. Під час купівлі вживаної техніки важливо впевнитися не тільки в тому, що вона справно працює, а й перевірити пристрій на наявність загроз та очистити його від “чужих” даних.
21 Листопада, 2022 р., 15:39
21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи. Сьогодні українці вшановують пам’ять тих, хто став на захист демократичного вибору українців та вкотре дякують всім, хто бореться за це право сьогодні.
04 Листопада, 2022 р., 13:49
Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».
26 Жовтня, 2022 р., 16:02
Про це інформує Міністерство цифрової траснформації України. Так, в усіх управліннях соціального захисту населення (УСЗН) доступна функція шерингу документів у застосунку Дія. Нею можна скористатися при оформленні допомоги для ВПО та довідки для перетину кордону людям з інвалідністю.
08 Серпня, 2022 р., 12:52
Як безпечно користуватися NFC на смартфоні. Якщо ця функція увімкнена, чи можуть зловмисники зняти з картки гроші?
18 Липня, 2022 р., 10:49
Вже більше року українським підприємцям доступна послуга автоматичної реєстрації ФОП, яка користується неабиякою популярністю. Це й не дивно, адже автоматичні послуги не тільки зручні для людей, але і допомагають зекономити час. Тому наступний логічний крок – автоматизація реєстрації ТОВ для фізичних осіб.
10 Червня, 2022 р., 21:16
Це одна з найважливіших антикорупційних реформ у митній галузі. Вона має усунути корупцію при розмитненні легкових автомобілів. У застосунку необхідно буде ввести VIN-код авто, а розрахунок відбудеться автоматично. На все це потрібно не більше як 5 хвилин.
03 Травня, 2022 р., 10:55
За підтримки Мінцифри технологічний SET University запускає набір на навчання з кібербезпеки для людей, які хочуть опанувати професію експерта або влаштуватися на роботу в цій галузі.
26 Лютого, 2022 р., 13:44
У мережі шириться інформація про можливі відключення мобільного зв?язку та інтернету – ця інформація не відповідає дійсності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь