Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

01 Серпня, 2022 р., 17:00
У Національній стратегії безбар’єрності, яку ми розробили до війни, був передбачений розвиток реабілітації. Жорстоке вторгнення Росії зкорегувало, але не змінило плани: ми запускаємо проєкт «Реабілітація травм війни в Україні». 
01 Серпня, 2022 р., 13:14
Про це повідомляє громадська організація «Безбар’єрність». Ми говоримо про відновлення наших міст вже зараз, не чекаючи перемоги, бо віримо, що робота в тилу є важливим компонентом її наближення.
12 Липня, 2022 р., 10:51
Про це повідомляє  на своїй Фейсбук-сторінці ГО «Безбар’єрність». Авторкою нових ілюстрацій є Ольга Дегтярьова, яка раніше створила цикл картинок для Довідника «Безбар’єрність – це…».
23 Лютого, 2022 р., 14:39
Громадська організація «Безбар’єрність» оголошує конкурс на запит цінових пропозицій на закупівлю послуг із розробки нових розділів «Альбому безбар’єрних рішень».
21 Лютого, 2022 р., 14:39
Ми хочемо зруйнувати міф, що фізична доступність – усі пологі з’їзди, пандуси, низькопідлоговий транспорт, тактильна плитка – усе це дуже дорого та на це потрібно багато років.
15 Лютого, 2022 р., 10:28
У«Довіднику безбар’єрності» – посібнику з нової етики спілкування без ярликів, стереотипів чи образливих слів, з’явився переклад українською жестовою мовою. Відтепер проєкт, який розкриває знання про безбар’єрність та її філософію, і сам трансформувався у безбар’єрний.
14 Лютого, 2022 р., 11:20
Коли пісок потрапляє в очі, людина на якийсь час має обмеження зору. Після напруженого тренування при кріпатурі м’язів людина має обмеження в рухах. Коли ми слухаємо музику в навушниках, часто не чуємо зовнішній шум.
09 Лютого, 2022 р., 10:13
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у масштабному заході Diia Summit, під час якого розповіла про нові опції порталу державних послуг «Дія» в напрямі безбар’єрності.
07 Лютого, 2022 р., 10:57
Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти долучається до реалізації Нацстратегії зі створення безбар’єрного середовища та наголошує, що мистецтво має бути доступне всім без винятку. Для того, щоб це було можливим ми повинні працювати над тим, аби прибрати ті перепони й бар`єри, які стають на шляху до сприйняття мистецтва та самовираження особистості через мистецтво.
03 Лютого, 2022 р., 11:08
«Довідник безбар’єрності» – це перший у країні сайт-словник і посібник з нової етики спілкування без ярликів та стереотипних чи образливих термінів. Відтепер він заговорив українською жестовою мовою. Тобто проєкт, який розкриває знання про безбар’єрність та її філософію, і сам трансформувався у безбар’єрний. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь