Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

23 Лютого, 2023 р., 09:43
Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю у Житомирській ОВА Неля Ковалюк у співпраці з Житомирською обласною громадською організацією людей з інвалідністю “Молодь. Жінка. Сім’я.” в рамках реалізації проєкту “Підтримка діяльності громадських організацій осіб з інвалідністю в маленьких громадах Житомирської області” з робочою поїздкою відвідали Пулинську громаду.
21 Лютого, 2023 р., 08:09
Ось такі закладинки «Скажи чесно, ти як?» у кожне замовлення вкладатиме національна книжкова платформа Yakaboo, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів». Про це повідомляє ГО «Безбар’єрність».
16 Лютого, 2023 р., 09:07
Реабілітація та повернення до повноцінного життя людей з інвалідністю – один із ключових пріоритетів Міністерства соціальної політики. Інтеграція в суспільство українців, що отримали інвалідність, створення можливостей для їхнього подальшого активного життя – одна з головних цілей політики, яку системно реалізує Міністерство.
09 Лютого, 2023 р., 10:29
Доступність прихистку починається зі зручного входу. Щоб облаштувати дійсно комфортні місця для перебування людей, необхідно розуміти, для кого вони створюються.
06 Лютого, 2023 р., 11:04
На початку повномасштабних воєнних дій в Україні процедуру усиновлення було неможливо здійснювати. Це був вимушений крок через неможливість забезпечити дотримання законодавства та безпеку дітей. Коли ситуація стала більш контрольованою, можливість усиновлення відновилася.
31 Січня, 2023 р., 15:29
Після початку повномасштабного вторгнення військові щодня отримують важкі травми — мінно-вибухові та вогнепальні поранення, ампутації тощо.
27 Січня, 2023 р., 15:47
Сьогодні, 25 січня, за участі Першої леді Олени Зеленської презентовано «Альбом безбар’єрних рішень» – перший посібник, який допоможе нашим архітекторам, будівельникам та владі великих й маленьких населених пунктів у розбудові нової та відновленні зруйнованої ворогом інфраструктури.
25 Січня, 2023 р., 10:51
21 січня представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк разом з лідерами та головами громадських організацій осіб з інвалідністю Житомира відвідали Бердичівську територіальну громаду з метою підтримки громадських організацій осіб з інвалідністю.
11 Січня, 2023 р., 15:14
Як оформити пенсію онлайн і більше не стояти за нею у черзі? Як опанувати цифрові сервіси та завдяки ним зручно отримувати всі лікарські послуги?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь