Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

12 Березня, 2021 р., 12:27
Зимові прояви стихійних сил природи нерідко виявляються у снігових заметах внаслідок снігопадів і хуртовин. Снігопади, тривалість яких може бути від 16 до 24 годин, дуже впливають на господарську діяльність населення, особливо з наступним різким похолоданням (сильний мороз) або потеплінням (швидке танення снігу або ожеледь).
07 Березня, 2021 р., 12:20
Упродовж минулої зими на замерзлих водоймах Житомирської області втопилося 2 людини. До трагедій призвело необережне поводження на льоду. З першими днями весни прийшло й потепління. Лід почав невпинно танути і це породжує додаткову небезпеку для рибалок та підростаючого покоління, які продовжують виходити на тонкий лід.
04 Березня, 2021 р., 12:14
Світова практика показує, що своєчасні протиепідемічні заходи, зокрема карантинні, є ефективними в боротьбі з COVID-19. Будьте відповідальними, дотримуйтеся умов карантину, вживайте профілактичних заходів! 
17 Лютого, 2021 р., 08:54
Кожна друга пожежа у період інтенсивної експлуатації приладів опалення спричинена саме порушенням вимог щодо безпечного використання та влаштування печей і плит на твердому паливі, а також різноманітних електрообігрівачів. Нерідко на таких пожежах гинуть чи отруюються продуктами горіння люди, звісно, вигорають і помешкання. А залишитися серед зими без даху над головою – це морально складна і фінансово непідйомна для звичайної родини ситуація. Отже:
15 Лютого, 2021 р., 15:27
Перепад температури та значне нагромадження снігового покриву сприяють активному утворенню бурульок на покрівлях споруд, виступаючих архітектурних частинах будинків та великих деревах.
08 Лютого, 2021 р., 11:14
Дії населення під час стихійного лиха:
07 Лютого, 2021 р., 09:55
Зниження температурних показників спонукає громадян активніше використовувати засоби опалення для обігріву оселі: електрообігрівачі, печі, газові прилади тощо. При цьому, у зимовий період в рази збільшується статистика займань у житловому секторі, що часто спричинено нехтуванням людей правилами пожежної безпеки. Наслідки такого недбальства можуть бути вельми трагічними.  
23 Січня, 2021 р., 10:58
Повсякденна праця рятувальників, перш за все, спрямована на запобігання виникненню різноманітних надзвичайних подій, зокрема, шляхом проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення. Попри це, громадяни не завжди відповідально ставляться до власної безпеки та добробуту своєї родини, що може обернутися трагічними наслідками.
18 Січня, 2021 р., 12:14
Зима – час свят і прогулянок по засніженій природі. Але зимові прогулянки, крім приємних емоцій, здатні принести і проблеми. Так, тривале перебування на морозі може стати причиною обмороження.
15 Січня, 2021 р., 12:27
Температура – один із важливих абіотичних факторів, що впливають на фізіологічні функції всіх живих організмів. Температура залежить від географічної широти, висоти над рівнем моря та пори року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь