Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

19 Січня, 2022 р., 09:43
Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки презентував брошуру «У разі надзвичайної ситуації або війни». Вона містить практичні поради, що враховують український та іноземний досвід, та рекомендації з інформаційної безпеки: поради до підготовки вдома; що робити в надзвичайній ситуації або в зоні бойових дій; як не стати жертвою дезінформації; що робити після отримання сигналу “УВАГА ВСІМ”; як підготувати “тривожну валізу”.
18 Січня, 2022 р., 09:37
18 січня по Житомирській області та очікуються пориви північно-західного вітру вночі 17-22 м/с, вдень 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності - жовтий).
17 Січня, 2022 р., 10:57
Перш ніж ступати на лід, дізнайтесь про товщину льодового покрову на водоймі. У різних місцях річок, озер товщина льодового покрову може бути різною. У гирлах річок та приток міцність льоду послаблена течією.
17 Січня, 2022 р., 08:32
Зима приносить із собою, крім снігу й передчуття новорічних свят, чимало турбот про здоров’я. Як убезпечитися від переохолодження та обмороження при довготривалому перебуванні на відкритому повітрі, а також, що слід робити при гіпотермії, а яких дій краще уникати, – читайте нижче.
10 Грудня, 2021 р., 12:17
Розпочинається сезон ожеледиці. Водії вже давно змінили «літнє взуття» на зимову альтернативу. Пішоходам також потрібно бути обережнішими та подбати про безпечне взуття на найближчі декілька місяців.
06 Жовтня, 2021 р., 13:12
Відповідні дані оприлюднені на сайті Міністерства охорони здоров'я. Так, в помаранчевій зоні перебувають Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернівецька області.
15 Вересня, 2021 р., 14:15
15 вересня 2021 відбулось навчальне заняття з головами міських, селищних та сільських рад та їх заступниками під керівництвом першого заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Сергія Кириченка.
31 Серпня, 2021 р., 14:29
Начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Коростенської районної державної адміністрації Тетяна Біляченко в м. Запоріжжя бере участь у практичному семінарі з уповноваженими представниками місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування щодо організації діяльності консультативних пунктів з інформування населення про надзвичайні ситуації та способи і методи захисту від них, зокрема з урахуванням потреб осіб з інвалідністю, насамперед тих, які пересуваються на кріслах колісних, мають порушення зору та слуху.
04 Серпня, 2021 р., 11:09
За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій з початку року на водоймах загинуло більше 808 осіб! Це говорить про рекордну смертельну статистику нещасних випадків на воді в країні у цьому році.
03 Серпня, 2021 р., 09:40
До отруйних змій відносяться гадюка, гюрза, кобра та інші. Характер отруєння залежить від дози отрути, місця укусу. Найбільш небезпечні укуси в ділянці голови, шиї  поблизу великих кровоносних судин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь