Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

02 Серпня, 2021 р., 14:46
Гриби – харчовий продукт, однак серед них багато є отруйних, які можуть викликати сильні отруєння, а іноді і смерть. Це такі гриби, як бліда поганка, мухомори, опеньки несправжні та багато інших.
26 Липня, 2021 р., 15:25
Рекомендації щодо дій населення у разі виникнення надзвичайної ситуації.
15 Липня, 2021 р., 11:05
З  метою забезпечення дотримання правил пожежної безпеки та вжиття невідкладних заходів щодо недопущення в населених пунктах району пожеж, проведено профілактичні заходи на території Іршанської селищної територіальної громади. 
11 Липня, 2021 р., 09:03
До пожеж у екосистемах найчастіше, на жаль, призводить людська халатність: спалювання на полях стерні, сухої трави й сміття на території приватних господарств, недбалість під час паління та користування вогнем.
30 Червня, 2021 р., 15:30
За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій за три вихідні потонули сорок людей.
26 Червня, 2021 р., 15:02
З початку року від укусів змій постраждали понад два десятки людей. Загалом за рік фіксують кілька сотень таких звернень. Розповідаємо, що потрібно знати про змій та першу медичну допомогу, щоб захиститися.
18 Травня, 2021 р., 16:20
У більшості випадків лиха можна уникнути, якщо знати елементарні правила безпеки:
30 Квітня, 2021 р., 13:31
Сьогодні, 30 квітня на базі Коростенського ОМТЦК та СП відбулась нарада під головуванням першого заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Сергія Кириченка за участі начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Тетяна Біляченко, представників Коростенського, Малинського, Овруцького ОМТЦК та СП, Лугинського, Олевського РТЦК та СП, представників Коростенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області, представники територіальних громад Коростенського району.
29 Квітня, 2021 р., 16:21
Відповідно до рішення Житомирської обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 28 квітня 2021 року № 10 інформуємо населення щодо запровадження рекомендацій МОЗ України на період вихідних, святкових та поминальних днів,
28 Квітня, 2021 р., 14:07
Готуючись до відпочинку на природі, не забудьте потурбуватися про засоби захисту від кусючих комах – комарів, мошок, а найголовніше – кліщів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь