Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2023 р., 16:35
Президент України Володимир Зеленський взяв участь у пленарному засіданні Верховної Ради з нагоди 27-ї річниці прийняття Конституції України, під час якого запропонував до загальнонаціонального обговорення основні орієнтири майбутньої Української доктрини.
28 Червня, 2023 р., 15:42
Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроєкт №9432 «Про застосування англійської мови в Україні», яким пропонує  офіційно закріпити статус англійської як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні.
28 Червня, 2023 р., 11:22
З 11 липня 2022 року Законом України № 1978-ІХ запроваджено додаткові правила щодо захисту бездимного середовища. Відтак, розширено перелік тютюнових виробів, які забороняється курити, перелік місць, де куріння заборонено, забороняється в тому числі й будь-яка реклама, спонсорство та стимулювання продажу, та вводяться додаткові обмеження щодо торгівлі тютюновими виробами.
28 Червня, 2023 р., 10:17
З метою належної та своєчасної підготовки теплових мереж, теплових пунктів та місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання (далі — ГВП) до роботи в опалювальний період 2023/24 року, попередженню відмов у системах теплоспоживання під час проходження опалювального періоду, Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів.
28 Червня, 2023 р., 09:07
27 червня у Коростені, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав військовослужбовців 115-ї окремої бригади територіальної оборони України з п’ятою річницею її створення.
28 Червня, 2023 р., 08:55
Енергоефективність в нашому житті набуває дедалі більшого значення. Мова йде як про цивілізований підхід до використання ресурсів (руху до декарбонізації усіх сфер життя), так і про зменшення суми в наших платіжках за комунальні послуги.
27 Червня, 2023 р., 15:42
Сьогодні, 27 червня,  в Житомирі за підтримки Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців пройшов одноденний координаційний захід для Рад внутрішньо переміщених осіб у Житомирській області «Рада ВПО – шлях до інтеграції переселенців. Крок за кроком».
27 Червня, 2023 р., 08:38
Сьогодні, 26 червня, до Житомира прибули учасники марафону під назвою «Я піднімаю прапор за Україну в НАТО!», які мають намір доставити Прапор України з поля бою до Литви, де відбудеться саміт НАТО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь