Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Червня, 2023 р., 15:25
Помічник начальника 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців Державної прикордонної служби України Юрій Шахрайчук на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповів про особливості тимчасових режимних обмежень на кордоні з республікою білорусь та в межах прикордоння.
30 Червня, 2023 р., 11:04
За кордоном державну реєстрацію народження дитини проводять дипломатичні представництва та консульські установи України.
30 Червня, 2023 р., 09:39
29 червня в медіацентрі Житомирської ОВА відбувся спільний брифінг начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка та начальника ГУ ДСНС у Житомирській області Ігоря Нікітчука.
29 Червня, 2023 р., 16:08
Традиційно кожного червня в Україні розпочиналася дитяча оздоровча та відпочинкова кампанія. Тисячі дітей за кошти державного і місцевих бюджетів відпочивали в оздоровчих закладах.
29 Червня, 2023 р., 16:03
еАкциз — важливий антикорупційний проєкт, який змінить функціонування цілої сфери. Прозора цифрова система працюватиме і на державу, і на споживача, а також прибере бюрократію для бізнесу. За законопроєкт проголосувало 252 депутати.
29 Червня, 2023 р., 11:16
28 червня 2023 року відбулася зустріч заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктора Градівського, директора Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА Наталії Арендарчук та в.о. директора установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області» Маргарити Сіранчук з директором Офісу Варшавського інституту підприємництва Warsaw Enterprise Institute (WEI) Юзефом Ланґом та координатором контактного пункту Польського сервісу відбудови України у Вінниці Олегом Левченком.
29 Червня, 2023 р., 11:11
Сьогодні під головуванням заступниці голови Коростенської районної ради Олени Харченко, за участі заступника начальника Коростенської районної військової адміністрації Володимира Сивко, 26 депутатів районної ради із 42, представників засобів масової інформації відбулось засідання 11 сесії Коростенської ради VIII скликання.
29 Червня, 2023 р., 09:22
Зокрема, з серпня 2022 року здійснюється обов’язкова евакуація з Донеччини. Таким чином за 11 місяців до безпечних регіонів перемістилися більш ніж 83 тисячі громадян. Серед них – понад 9,7 тисячі дітей і більш як 3,5 тисячі маломобільних.
29 Червня, 2023 р., 08:50
28 червня під головуванням першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулося перше засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирській ОВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь