Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Липня, 2023 р., 19:29
За результатами переговорів із турецькою стороною Україна повернула на батьківщину військових – захисників «Азовсталі»: командира окремого загону спеціального призначення Національної гвардії «Азов» Героя України Дениса Прокопенка, його заступника Святослава Паламаря, виконувача обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія Волинського, старшого офіцера «Азова» Олега Хоменка та командира 12-ї бригади Нацгвардії Дениса Шлегу.
07 Липня, 2023 р., 16:26
Сьогодні після Урядової наради щодо відновлення та відбудови України й Житомирщини зокрема, мав робочу зустріч з Прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем. Обговорили болюче для Житомирщини питання. Мова йде про проєкт постанови Кабінету міністрів України про затвердження переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи.
07 Липня, 2023 р., 15:23
06 липня у Житомирі відубался зустріч щодо обговорення Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека».
07 Липня, 2023 р., 13:13
Деокуповані населені пункти Херсонщини зазнали значних пошкоджень та руйнувань. Їх жителі, дочекавшись звільнення, попри все прагнуть відновити рідні домівки та вулиці. І саме пліч-о-пліч, об'єднавши зусилля, ми можемо пришвидшити їх повернення до нормального життя. Стерти з обличчя сіл, міст та містечок шрами, які залишили російські окупанти. Зробити оселі, понівечені ворогом, знов затишними.
05 Липня, 2023 р., 14:31
З 1 серпня більше українців зможуть отримати житло за програмою доступного іпотечного кредитування єОселя. Подати заявку на отримання кредиту під 7% зможуть ветерани війни, учасники бойових дій та люди, які не мають власного житла. Всі інші категорії позичальників залишаються у програмі також. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Уряду 4 липня 2023 року.
05 Липня, 2023 р., 13:15
Згідно даних місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування на території області обліковується 2982 об’єкти фонду захисних споруд, з яких 122 сховища,   925 протирадіаційних укриттів та 1935 найпростіших укриттів.
05 Липня, 2023 р., 12:09
4 липня Кабінет Міністрів України прийняв рішення про розподіл майже 5,3 мільярда гривень субвенцій між громадами 10 областей: Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Одеської, Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської.
05 Липня, 2023 р., 11:43
За інформацією In Touch Ukraine Foundation, для забезпечення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні та у співпраці з установами Житомирської області надано соціальних послуг 458 сім’ям з дітьми, в яких виховується 685 дітей.
05 Липня, 2023 р., 11:05
Відповідаючи на поширені питання від територіальних громад, експерти Програми USAID DOBRE підготували роз’яснення «Щодо порядку включення суб’єктів господарювання до переліку партнерів-учасників, в яких можна придбати будівельні матеріали та послуги».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь