Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Липня, 2023 р., 15:25
Про це повідомляє ГУ ДПС у Житомирській області. Так, 30 червня поточного року, працівниками відділу фактичних перевірок  управління податкового аудиту проведено перевірку двох магазинів розташованих у центрі міста Коростеня, в яких здійснювалась торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами, що належать одному суб’єкту господарювання.
03 Липня, 2023 р., 16:22
У Житомирській області в травні місяці цього року стартувала пілотна програма фінансових виплат для домогосподарств з дітьми, які втратили одного або обох годувальників в результаті військових дій, від Дитячого фонду ООН (UNICEF) UNICEF Ukraine за підтримки виконавчого партнера фонду в регіоні In Touch Ukraine Foundation.
03 Липня, 2023 р., 14:30
Днями, перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко провела перше засідання новоствореного Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирській ОВА.
03 Липня, 2023 р., 12:02
Вихованка Житомирської ОШВСМ Дарʼя Медвецька стала чемпіонкою ІІІ етапу світової серії з пляжної боротьби.
30 Червня, 2023 р., 15:25
Помічник начальника 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців Державної прикордонної служби України Юрій Шахрайчук на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповів про особливості тимчасових режимних обмежень на кордоні з республікою білорусь та в межах прикордоння.
30 Червня, 2023 р., 11:04
За кордоном державну реєстрацію народження дитини проводять дипломатичні представництва та консульські установи України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь