Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Червня, 2023 р., 14:09
Національна рада сформували перелік топ-запитань, з якими найчастіше зверталися до Національної ради від часу, коли медіа розпочали офіційне оформлення своєї діяльності відповідно до Закону «Про медіа». Відповіді на них викладені в інфографіці. До першого випуску роз’яснень увійшло 12 запитань.
26 Червня, 2023 р., 12:48
В Україні отримати соціальні послуги можна за допомогою цифрових сервісів, інформує Міністерство соціальної політики. Особливо це корисно тим українцям, які через війну вимушені були залишити свої домівки та переїхати у безпечні регіони країни.
23 Червня, 2023 р., 09:28
22 червня начальник відділу організації заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України у Житомирській області Дмитро Гаврилюк на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповів про оперативні обстеження об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Житомирської області.
22 Червня, 2023 р., 16:44
День пам'яті був створений 2000 року указом президента України Леонідом Кучмою. Цього дня вшановуються всі ті, хто загинув в результаті бойових дій на території нашої країни. Україна зазнала найбільших втрат за період війни.
22 Червня, 2023 р., 14:37
Синоптики попереджають, що до України повертається спекотна погода, тож важливо пам'ятати прості правила, які допоможуть запобігти негативному впливу спеки на організм.
22 Червня, 2023 р., 10:36
У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, запущено експериментальний проект для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, – «Монетизація дитячого оздоровлення за принципом «гроші ходять за дитиною».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь