Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Липня, 2022 р., 17:05
За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури розглянуто клопотання про обрання запобіжних заходів двом особам, підозрюваним у незаконному переправленні через державний кордон України осіб призовного віку, вчиненого з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).
21 Липня, 2022 р., 16:15
Урядом 19 березня 2022 року прийнято постанову № 333, якою затверджено Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану.
21 Липня, 2022 р., 15:28
Сьогодні було здійснено кібератаку на сервери та мережі радіостанцій TAVR Media. В управлінні радіогрупи – дев'ять провідних радіостанцій: Хіт FM, Radio ROKS, KISS FM, Radio RELAX, Мелодія FM, Наше Радіо, Radio JAZZ, Classic Radio і – віднедавна – Радіо Байрактар.
21 Липня, 2022 р., 14:55
Україна рухається до перемоги. Ми залучаємо підтримку всього цивілізованого світу, допомагаємо один одному, гуртуємось та працюємо. І незалежно від того, де саме перебувають тимчасово переміщені громадяни України, знаємо, що Україна впевнено рухається до перемоги над жорстоким та підступним ворогом.
21 Липня, 2022 р., 12:41
Продовжуючи роботу в напрямку забезпеченні внутрішньо-переміщених осіб та жителів Коростенського району гуманітарною допомогою, нещодавно до віддалених сіл Овруцької територіальної громади Борутина та Виступовичі та до самого міста Овруча завітали представники Коростенської РВА.
21 Липня, 2022 р., 11:38
Благодійний фонд «Карітас-Житомир» від початку війни допомагає внутрішньо-переміщеним особам на території Житомирської області. Так два рази на тиждень видається гуманітарна допомога для постраждалих від війни. З лютого благодійний фонд допоміг понад 20 тисячам осіб.
21 Липня, 2022 р., 10:17
Основними причинами виникнення пожеж в агропромисловому комплексі є сукупність погодних факторів та недотримання правил пожежної безпеки. Саме тому період жнив вимагає від аграріїв високого рівня організації та відповідальності.
19 Липня, 2022 р., 16:22
Дорожні вказівники встановлюємо заради безпеки - саме так написали працівники Служби автомобільних доріг у Житомирській області на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці. Зокрема у повідомленні далі йдеться:
19 Липня, 2022 р., 15:51
Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання деяких нестандартних форм зайнятості".
19 Липня, 2022 р., 13:32
Інклюзивно-ресурсний центр – це дім, де діти вчаться вірити у себе, роблять перші впевнені кроки в суспільному житті. Одним із таких чудових закладів являється і КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Ушомирської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь