Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Серпня, 2022 р., 15:40
Так нещодавно мав нагоду військовослужбовцям, які боронять кордони нашої Житомирщини та Коростенщини, допомогти бензопилами та шуруповертами, а також компресором, засобами гігієни і продуктами харчування.
05 Серпня, 2022 р., 13:06
Кабінет Міністрів затвердив умови програми «Доступна іпотека», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.
03 Серпня, 2022 р., 18:58
Вчора, 2 серпня 2022 року, в Коростенському районі відбулась приємна подія – в рамках співпраці України з Республікою Естонія, а саме до реалізації Fast Recovery Plan в місті Овручі за дано старт будівництву нового сучасного дитячого садочка.
03 Серпня, 2022 р., 12:05
Сьогодні під час круглого столу «Новий закон про медіа – крок до імплементації рекомендацій Єврокомісії в рамках отримання Україною статусу країни – кандидата ЄС» були презентовані основні новели відповідного законопроєкту. У заході взяли участь автори законопроєкту, представники українського уряду, Ради Європи та медіагромадськості.
03 Серпня, 2022 р., 11:17
В рамках робочого візиту другого серпня до Коростенського району з метою посилення обороноздатності області та укріплення державного кордону між Україною та Республікою Білорусь завітали заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко та голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.
01 Серпня, 2022 р., 17:04
Нещодавно до Коростенського району надійшла радісна звістка – спортсменка з міста Малина Анастасія Кулініч здобула золото Всесвітніх ігор – 2022 з таїландського боксу муай-тай. Про це повідомив Президент Житомирської обласної федерації таїландського боксу муай-тай Олег Глінський на сторінці в мережі Facebook.
01 Серпня, 2022 р., 14:19
Сьогодні начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк спільно з заступником командувача ОУ «Волинь» генералом-майором Василем Осипчуком провели робочу нараду, на яку були запрошені командири військових підрозділів Коростенського району, щодо забезпечення військовослужбовців всім необхідним задля їх комфорту та захисту наших кордонів.
30 Липня, 2022 р., 10:31
В Іршанській громаді Коростенського району поліцейські задокументували наслідки ворожого обстрілу/ Увечері 29 липня у лісосмузі поблизу смт Іршанська було виявлено частини ракети, що потрапили туди внаслідок минулих обстрілів військами рф. Поліцейські задокументували всі обставини.
28 Липня, 2022 р., 14:32
Державна спеціалізована фінансова установа «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» оголошує проведення додаткового відбору для закупівлі житла з метою подальшої передачі для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, першочергово з числа багатодітних, житло яких зруйновано внаслідок збройної агресії російської федерації.
28 Липня, 2022 р., 14:25
Про це 27 липня під час спілкування з жителями села Грозине Коростенської територіальної громади повідомив начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь