Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2022 р., 17:54
За інформацією Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, на Житомирщині за допомогою на проживання звернулося 88,8 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Якщо аналізувати щотижневі показники, то динаміка постійно змінюється: деякі переселенці прибувають в область, а інші повертаються в свої домівки.
10 Серпня, 2022 р., 12:36
Близько двох третіх дітей вимушено покинули домівки і переїхали в межах України або закордон — такі дані наводять в ЮНІСЕФ Україна. Не всі малюки мають змогу ходити в дитсадки, за кордоном мами самотужки закривають і хатні справи, і робочі.  Тому офіс ЮНІСЕФ в Україні запустив мобільний застосунок для дошкільнят «Нумо розвивальні ігри» — щоб дитина була зайнята пізнавальними, корисними активностями, а батьки змогли хоч трохи розвантажитись.
10 Серпня, 2022 р., 09:42
Уряд виділив Міністерству економіки чергових 45 млн гривень, які будуть спрямовані на безповоротні гранти для створення нових переробних підприємств. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
10 Серпня, 2022 р., 09:41
Понад 40 пластичних хірургів із різних міст країни проводитимуть естетичні та реконструктивні операції безкоштовно або з оплатою лише витратних матеріалів. Лікарі будуть проводити корекції шрамів та рубців обличчя та тіла, а також реконструктивні операції з естетичних корекцій.
09 Серпня, 2022 р., 15:49
Громадянам, які проживають у небезпечних регіонах, де тривають активні бойові дії та зруйнована інфраструктура, влада організовує евакуацію.
09 Серпня, 2022 р., 08:43
На території України зафіксовано випадки, коли невідомі особи телефонують родичам військовослужбовців та сповіщають про загибель сина/чоловіка під час ведення бойових дій або кажуть, що він потрапив у полон.
08 Серпня, 2022 р., 13:00
«Документ» від росії є підставою для мобілізаціїу російську армію. Ви або ваш батько, брат, чоловік чи син легко можуть стати «гарматним м’ясом». Безглуздо вважати, що ця участь омине вас, адже росія – це країна, яка веде війни постійно, у будь-яких куточках світу.
07 Серпня, 2022 р., 10:14
Запровадження росією прискореної паспортизації окупованих територій є одним з інструментів незаконної спроби анексії окупованих територій. Як тільки кількість громадян на ТОТ із російським «документом» перевищить кількість громадян із українським паспортом, рф одразу запустить механізм «референдуму». Участь в ньому, звісно, візьмуть громадяни, які отримали російській «паспорт». Як стало відомо з відкритих джерел, однією з ймовірних дат проведення такого «референдуму» може бути 11 вересня.
06 Серпня, 2022 р., 14:43
Видача «паспортів» жителям окупованих територій рф є грубим порушенням Положення про закони і звичаї війни на суходолі, яке є додатком до Четвертої Гаазької конвенції 1907 року.
05 Серпня, 2022 р., 16:24
Росія намагається нав’язати російські паспорти громадянам України, які мешкають на тимчасово окупованих територіях в Херсонській та Запорізькій областях. Таким чином ворог переслідує кілька цілей. По-перше, це легалізація окупації: масова видача паспортів дозволяє російській пропаганді просувати наратив про те, що в регіоні нібито проживають російські громадяни, а відповідно будь-які дії РФ – «легітимні». По-друге, оформлення паспортів надає росіянам дані, які потім використовуються для підготовки псевдореферендумів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь