Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Липня, 2022 р., 14:23
Як повідомляє Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації до Дня Української Державності запущено інформаційний проєкт  #не_фейки_а_факти, що має на меті донесення саме достовірної інформації про українське державотворення, а не ті інформаційні фейкові вкиди від російської федерації, що знецінюють нашу багатовікову історію, здобутки та українських героїв на різних фронтах.
28 Липня, 2022 р., 14:15
Історія української державності – це не 30 років незалежності. І навіть не 100 років, як могло б здатися, якщо починати відлік від Української Народної Республіки, яка постала в 1917 році.
28 Липня, 2022 р., 11:29
В рамках відзначення Дня Державності Украйни сьогодні за участі начальника Коростенської РВА Юрія Тарасюка, його першого заступника Сергія Кириченка, заступниці голови Коростенської районної ради Олени Харченко, голови Ушомирської сільської ради Людмили Малої, начальника Коростенського РТЦК та СП Вадима Філоненка, працівників Коростенської районної військової адміністрації відбувся з урочистий мітинг та покладання квітів до пам'ятника жителям Коростенщини, які проявили мужність, патріотизм, самовіддане служіння українському народові та загинули за незалежність України.
27 Липня, 2022 р., 08:42
Відповіді на найпоширеніші запитання щодо виплат від міжнародних організацій
26 Липня, 2022 р., 20:10
Для Коростенського району - це унікальний центр, який спеціалізується на відновленні пацієнтів різних категорій, дає можливість повернути їх на колишній рівень фізичної активності в найкоротші терміни.
25 Липня, 2022 р., 15:17
Так, завдяки співпраці та підтримці благодійних організацій та волонтерів, що співпрацюють з Коростенською районною військовою адміністрацією, а саме БО "Вітер Надії і Любові", внутрішньо переміщені особи, які нині перебувають в Ушомирській територіальній громаді, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, постільної білизни та посуду.
24 Липня, 2022 р., 15:15
Військовий шлях Сергія почався з волонтерства. З початком повномасштабної війни чоловік призупинив свій бізнес та почав перевозити речі до постраждалих від бойових дій на Київщину.
22 Липня, 2022 р., 18:05
Кабінет Міністрів України прийняв рішення, яким розширив кількість пріоритетних видатків місцевим бюджетам. Серед них до пріоритетних видатків включено видатки на підготовку об’єктів комунальної інфраструктури до опалювального сезону, на заходи з енергозбереження, а також на ремонт та облаштування споруд цивільного захисту. Відповідний проєкт постанови Уряд прийняв сьогодні на засіданні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь