Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Вересня, 2021 р., 12:22
Сьогодні, 16 вересня, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк завітав до Турчинецького лісництва, де спільно з директором ДП «Коростенське лісомисливське господарство» Володимиром Бадзяном напередодні професійного свята – Дня працівника лісу від усієї душі привітав працівників державного підприємства.
15 Вересня, 2021 р., 19:02
Сьогодні,15 вересня, під головуванням заступника голови Житомирської облдержадміністрації Віктора Градівського проведено засідання міжвідомчої робочої групи із здійснення контролю за використанням, охороною лісових ресурсів і ліквідації нелегального обігу деревини на території Житомирської області.
15 Вересня, 2021 р., 16:41
За повідомленням ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» в Коростенському районі такі цифри по захворюваності:
15 Вересня, 2021 р., 16:17
Сьогодні в Коростенській районній державній адміністрації під головування першого заступника голови РДА Сергія Кириченка, за участі голів, представників територіальних громад Коростенського району, представників медичних закладів з метою запобігання значному росту захворюваності та вжиття заходів з ліквідації особливо небезпечної інфекції, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, за ініціативи територіального підрозділу ДУ "Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" відбулась нарада-семінар.
15 Вересня, 2021 р., 15:33
Брифінг заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Лариси Хоречко, головного лікаря ЦПМСД Ушомирської сільської ради Наталки Бугайової з питання розповсюдження коронавірусу в Коростенському районі та необхідності вакцинації від COVID-19.
15 Вересня, 2021 р., 15:19
Мінцифра та партнери запустили сервіс електронних конкурсів на платформі ВзаємоДія. Інститути громадянського суспільства зможуть подавати пропозиції своїх проєктів та в разі перемоги отримувати державні гранти на їх реалізацію.
15 Вересня, 2021 р., 11:08
Служба безпеки України закликає громадян бути особливо пильними! У випадку появи підозрілих осіб, автомобілів та БПЛА на території населених пунктів навколо військових об’єктів, особливо тих осіб, котрі займаються пошуком житла, місця роботи та проявляють підвищену зацікавленість до військових частин, особового складу та військовослужбовців, негайно інформувати правоохоронні органи.
15 Вересня, 2021 р., 11:07
За минулу добу, 14 вересня, у Житомирській області щеплено 3 719 осіб, з яких першу дозу отримали 2 006 осіб, повністю імунізовані 1 713 осіб. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Житомирської ОДА.
15 Вересня, 2021 р., 11:03
141 796 людей вакциновано проти COVID-19 за минулу добу 14 вересня 2021 року. Одну дозу отримали 67 614 людей, повністю імунізовані – 74 182 людини.
15 Вересня, 2021 р., 10:08
Заступник керівника Офісу Президента Юлія Соколовська, радник-уповноважена Президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук та радник керівника Офісу Глави держави Вікторія Романова відвідали Хмельницький, де до місцевої лікарні звернулися з ознаками отруєння 92 учні Хмельницького навчально-виховного об’єднання № 1 «Школа – дитячий садок» та одна доросла особа, мати школяра.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь