Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2020 р., 16:09
Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року за № 1057 затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.
03 Лютого, 2020 р., 13:54
В лютому Міністерство соціальної політики України донарахує субсидію та пільгу за нову послугу з розподілу природного газу автоматично – без потреби додатково звернення громадян за січень і лютий 2020 року.
03 Лютого, 2020 р., 13:49
Для рятувальників питання забезпечення ефективного протипожежного захисту на об’єктах із масовим перебуванням людей має особливий пріоритет. Співробітники ДСНС продовжують проводити перевірки у школах, садочках, закладах охорони здоров'я та торговельно-розважальному центрі з метою контролю за дотриманням вимог пожежної і техногенної безпеки, а також спілкуються з працівниками щодо профілактики надзвичайних подій.
03 Лютого, 2020 р., 12:19
Пестициди потрапляють в бджолині сім’ї з нектаром і пилком, в результаті чого забруднюються кормові запаси і товарна продукція. Найбільш небезпечні для бджіл інсектициди, тобто препарати які застосовують проти шкідників. Так, за даними науковців, у 95% випадках хімічний токсикоз викликають саме ці речовини, в 4% – гербіциди і лише 1% припадає на інші хімікати.
03 Лютого, 2020 р., 10:26
27 січня в Києві відбулась прес-конференція щодо старту всеукраїнського екологічного проекту «Озеленення України». Організаторами проекту виступають найбільший бізнес-клуб України «CEO Club Ukraine» та Національний проект «Книга рекордів України». Мета проекту – привернення уваги громадськості до відновлення екосистеми країни та розвиток екологічної свідомості українців. В рамках проекту організатори планують протягом одного дня посадити більше 1 мільйона дерев.
03 Лютого, 2020 р., 10:19
Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні стартує 3 лютого і триватиме до 24 березня 2020 року.
02 Лютого, 2020 р., 11:50
Третього лютого Україну відвідає Президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган. У рамках візиту відбудеться зустріч глав держав у форматі віч-на-віч, а також восьме засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною під співголовуванням Володимира Зеленського та Реджепа Таїпа Ердогана. Під час перемовин сторони обговорять шляхи поглиблення стратегічного партнерства та співпраці у всіх напрямах взаємодії.
01 Лютого, 2020 р., 09:57
Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулася нарада з питань тарифів на послуги теплопостачання для населення та реалізації програми енергоефективності у житловому фонді.
31 Січня, 2020 р., 15:42
Шановні водії! На автошляхах спостерігається ожеледиця! 
31 Січня, 2020 р., 14:55
Електронна система моніторингу мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР) – це база даних, яка містить усю інформацію про публічні бібліотеки України, їхні характеристики та показники діяльності. Перелік показників розширено у відповідності до нових послуг, які надають бібліотеки. Ця система використовується українськими публічними бібліотеками для звітності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь