Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Лютого, 2020 р., 11:38
Сьогодні, 4 лютого, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк провів розширену апаратну нараду. У роботі наради взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Артем Майданик, голова районної ради Василь Клименко, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, керівники територіальних підрозділів, установ та організацій.
04 Лютого, 2020 р., 10:23
З січня 2020 року розпочався процес підготовки нового плану дій із впровадження Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”, реалізація якого триватиме з вересня 2020 року по серпень 2022 року. Про це повідомляє департамент інформації та взаємодії з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.
04 Лютого, 2020 р., 09:59
Сьогодні, 3 лютого 2020 року, Уряд дав старт державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Ця програма передбачена для створення і розширення власного мікро- та малого бізнесу під рекордно низький відсоток – 5, 7 або 9% на суму до 1,5 млн грн строком до 5 років.
04 Лютого, 2020 р., 09:57
Президент України Володимир Зеленський та Президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган підписали спільну заяву за результатами восьмого засідання Стратегічної ради високого рівня.
03 Лютого, 2020 р., 16:31
2 лютого о 23:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в с. Воронево Коростенського району.
03 Лютого, 2020 р., 16:09
Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року за № 1057 затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.
03 Лютого, 2020 р., 13:54
В лютому Міністерство соціальної політики України донарахує субсидію та пільгу за нову послугу з розподілу природного газу автоматично – без потреби додатково звернення громадян за січень і лютий 2020 року.
03 Лютого, 2020 р., 13:49
Для рятувальників питання забезпечення ефективного протипожежного захисту на об’єктах із масовим перебуванням людей має особливий пріоритет. Співробітники ДСНС продовжують проводити перевірки у школах, садочках, закладах охорони здоров'я та торговельно-розважальному центрі з метою контролю за дотриманням вимог пожежної і техногенної безпеки, а також спілкуються з працівниками щодо профілактики надзвичайних подій.
03 Лютого, 2020 р., 12:19
Пестициди потрапляють в бджолині сім’ї з нектаром і пилком, в результаті чого забруднюються кормові запаси і товарна продукція. Найбільш небезпечні для бджіл інсектициди, тобто препарати які застосовують проти шкідників. Так, за даними науковців, у 95% випадках хімічний токсикоз викликають саме ці речовини, в 4% – гербіциди і лише 1% припадає на інші хімікати.
03 Лютого, 2020 р., 10:26
27 січня в Києві відбулась прес-конференція щодо старту всеукраїнського екологічного проекту «Озеленення України». Організаторами проекту виступають найбільший бізнес-клуб України «CEO Club Ukraine» та Національний проект «Книга рекордів України». Мета проекту – привернення уваги громадськості до відновлення екосистеми країни та розвиток екологічної свідомості українців. В рамках проекту організатори планують протягом одного дня посадити більше 1 мільйона дерев.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь