Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Січня, 2020 р., 15:17
З метою відзначення Дня Соборності України, вшанування багатовікової історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави в закладах освіти Коростенського району було проведено заходи інформаційно-просвітницького спрямування:
23 Січня, 2020 р., 15:08
22 січня відзначається День Соборності України - свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту воз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.
23 Січня, 2020 р., 14:04
З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів державної влади, керівником апарату Коростенської районної державної адміністрації Катериною Корчовою сьогодні, 23 січня, в приміщенні Сингаївської сільської ради здійснено виїзний прийом громадян.
23 Січня, 2020 р., 12:47
Відповідно даних, оприлюднених на офіційному вебсайті Держпродспоживслужби, вже відомі результати масштабного моніторингу масла солодковершкового, який проводився в рамках медійного проєкту «СТОП Фальсифікат».
23 Січня, 2020 р., 12:19
«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення організаційної структури та державного контролю у сфері захисту прав дітей та соціальної підтримки сім’ї» із соціальними службами Коростенського району.
23 Січня, 2020 р., 12:12
Скарлатина – це гостре інфекційне захворювання. Воно викликане ß-гемолітичним стрептококом групи А. 
23 Січня, 2020 р., 11:42
Сьогодні, 23 січня, в облдержадміністрації провели офіційну презентацію туристичного логотипу Житомирщини. Цей логотип обрали з-поміж 23 варіантів, котрі подавали на конкурс ще у 2018 році.
23 Січня, 2020 р., 09:21
Конституція України гарантує кожному право на професійну правничу допомогу, яка в передбачених законом випадках надається безоплатно, також Конституція України визначає, що головним обов’язком держави є утвердження і забезпечення прав і свобод людини.
23 Січня, 2020 р., 08:47
Президент України Володимир Зеленський розпочав робочий візит до Держави Ізраїль.
22 Січня, 2020 р., 16:49
Розпочався спільний регіональний тур Національної служби здоров’я України (НСЗУ) та МОЗ України областями України. Він присвячений підготовці закладів спеціалізованої медичної допомоги до другої хвилі трансформації системи охорони здоров’я. Тур включає інформаційні заходи для власників закладів охорони здоров’я, що надають спеціалізовану медичну допомогу, а також головних лікарів та профільних економічних заступників цих закладів в кожній області України. Тур відбувається за підтримки проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь