Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Лютого, 2020 р., 13:16
6 лютого в залі засідань Коростенської районної ради була проведена виїзна нарада Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за підсумками роботи 2019 року.
07 Лютого, 2020 р., 11:19
За короткий проміжок часу — від запуску в тестовому режимі 21 січня до офіційного релізу — на онлайн-платформі зареєструвалось більше 30.000 користувачів! Очікуємо, що зараз кількість охочих підвищити рівень володіння цифровими навичками зросте в рази!
07 Лютого, 2020 р., 11:16
Запрацювала безкоштовна функція перевірки обмінних файлів, необхідних для реєстрації земельних ділянок. Рівень відмов у реєстрації скоротиться до 4%. Про це повідомив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук під час презентації мобільного додатка “Дія”.
07 Лютого, 2020 р., 09:29
Основні причини трагедій – необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей, а також коротке замкнення електромережі. У категорії ризику, як завжди, люди похилого віку, неблагополучні та багатодітні сім’ї. Для того щоб убезпечити цих громадян від нещасних випадків у разі надзвичайних подій та виявлення вибухонебезпечних знахідок, 06 лютого 2020 року фахівці ДСНС спільно із працівниками Шершнівської сільської ради провели пожежно-профілактичне відпрацювання Шершнівської сільської ради.
07 Лютого, 2020 р., 07:45
З 2019 року в Україні запроваджено новий механізм забезпечення заходами з реабілітації дітей з інвалідністю за принципом «гроші ходять за людиною», що дозволить забезпечити адресність, прозорість та підвищити якість надання реабілітаційних послуг.
07 Лютого, 2020 р., 07:44
Держава має бути для людини зручним і зрозумілим сервісом, і мобільний додаток «Дія» є першим кроком на шляху до цієї мети, наголосив Президент України Володимир Зеленський.
06 Лютого, 2020 р., 16:09
За оперативною інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології 5-6 лютого на території області очікується сніг з дощем, на дорогах ожеледиця. У випадку позаштатних ситуацій з транспортом телефонуйте до Служби порятунку за номером "101" та Національної поліції  за номером "102".
06 Лютого, 2020 р., 15:33
Шостого лютого в будинку культури с. Ходаки відбулась зустріч жителів громади за участі голови Ходаківської сільської ради Петра Потопальського з головою Коростенської районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком, фахівцями Коростенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Наталією Васьківською, Оксаною Заінчківською та представником ТОВ «ДФУ Агро», начальником відділу рослинництва Ігорем Василенком.
06 Лютого, 2020 р., 12:14
З метою вивчення, удосконалення та активізації діяльності клубних закладів у сільській місцевості, пошуку нових форм і методів організації та проведення культурно-дозвіллєвих масових заходів, підвищення професійної майстерності серед працівників клубних установ та обміну досвідом на прикінці минулого року відділ культури Коростенської РДА оголосив «Конкурс на кращий сценарій серед клубних установ району».
06 Лютого, 2020 р., 09:19
Президент України Володимир Зеленський направив листа Голові Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіну, в якому висловив співчуття у зв’язку із загибеллю людей від ускладнень, спричинених епідемією коронавірусу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь