Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини децентралізації

02 Вересня, 2020 р., 10:39
Чим небезпечна спрощена процедура зміни виборчої адреси? Які виклики та проблеми виникли під час формування територіальних виборчих комісій? Та що необхідно знати напередодні виборчого процесу?
26 Серпня, 2020 р., 15:29
Сьогодні, 26 серпня, у м.Житомирі відбулася відкрита дискусія «Вектори децентралізації: про завдання та подальші кроки», яку провели заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода, експерт Офісу підтримки реформ при Мінрегіоні Ольга Лебединська, експерт Офісу підтримки реформ при Мінрегіоні Віктор Венцель, заступник виконавчого директора АМУ Ярослав Рабошук.
20 Серпня, 2020 р., 12:45
Про це зазначає управління з питань адміністративно-територіального устрою та організаційної роботи апарату Житомирської ОДА (Управління). 
18 Серпня, 2020 р., 09:39
25 серпня завершується прийом заявок на Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2020 році. 
12 Серпня, 2020 р., 16:33
Асоціація об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми ЄС «U-LEAD з Європою», реалізувала Проєкт «Юридичний супровід та судове представництво об’єднаних територіальних громад».
12 Серпня, 2020 р., 16:28
Цього року Уряд і Парламент прийняли рішення, які дають змогу масштабувати децентралізацію на усю країну. У червні завершився процес створення спроможних громад, а у липні були сформовані нові райони. Це той фундамент реформи, до створення якого Україна йшла більше шести років. Тепер на цій основі треба побудувати якісно нову систему органів місцевої влади.
29 Липня, 2020 р., 12:16
Радник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря та народний депутат Віталій Безгін в ефірі телеканалу "Рада" розповіли про нове районування в Україні та вибори за новій територіальній основі та за новими правилами.
20 Липня, 2020 р., 12:00
17 липня Верховна Рада України прийняла Постанову № 3650 «Про утворення та ліквідацію районів». Згідно з документом, тепер в Україні 136 районів. Старі 490 районів парламент ліквідував. За це рішення проголосували 238 народних депутатів.
02 Липня, 2020 р., 11:08
1 липня парламентський Комітет з питань бюджету рекомендував Верховній Раді України прийняти в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо приведення у відповідність положень бюджетного законодавства у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи» № 3614. Цей законопроект – один з пакету нормативно-правових документів реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади.
30 Червня, 2020 р., 14:34
Команда Представництва Фонду міжнародної солідарності запрошує об’єднані громади Вінницької, Житомирської та Черкаської областей взяти участь у проєкті «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь