Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

26 Серпня, 2021 р., 13:56
У новій інформаційній кампанії Міністерство охорони здоров'я (МОЗ) України, за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) закликають українських батьків зробити дітям необхідні планові щеплення до початку нового навчального року. 
25 Серпня, 2021 р., 08:17
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  залежно від епідемічної ситуації в регіоні або районі чи місті обласного значення може бути встановлений рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
12 Серпня, 2021 р., 19:07
У зв’язку зі стрімким поширенням штаму коронавірусу SARS-CoV-2 «Дельта», поступовим зростанням захворюваності в Україні та необхідністю якнайшвидше забезпечити захистом якомога більше українців, Міністерство охорони здоров’я рекомендує скоротити інтервал між першою та другою дозою вакцини CoronaVac від Sinovac Biotech до мінімального терміну, зазначеного в офіційній інструкції, – 14 днів.
12 Серпня, 2021 р., 15:46
Moderna (mRNA-1273, Spikevax) — це мРНК-вакцина, розроблена фармацевтичною компанією Moderna спільно з Центром досліджень вакцин при Національному інституті алергії та інфекційних хвороб (NIAID), США.
03 Серпня, 2021 р., 13:20
На сьогоднішній день вакцинуватись від COVID-19 може кожен охочий. Для цього необхідно звернутись до пунктів щеплень, які діють у більшості закладів первинної медичної допомоги.
29 Липня, 2021 р., 15:43
Записатися на вакцинацію від COVID-19 можна до пунктів щеплень, які діють у більшості закладів первинної медичної допомоги, зателефонувавши в реєстратуру відповідного закладу. Також за телефоном чи онлайн можна зареєструватися на щеплення до центрів масової вакцинації, які відкриваються в різних містах України та працюють у робочі й вихідні дні. Повний перелік пунктів та центрів  з адресами й телефонами є на сайті vaccination.covid19.gov.ua. 
29 Липня, 2021 р., 09:00
В Україні активно триває вакцинація людей проти COVID-19. Зокрема станом на 28 липня у Житомирській області вакциновано вже 160 057 осіб.
14 Липня, 2021 р., 11:33
Міністерство охорони здоров’я України звертає увагу громадян на правила, визначені Порядком допуску відвідувачів до пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні у відділеннях інтенсивної терапії (далі – ВІТ) усіх закладів охорони здоров’я будь-якої форми власності та організаційно-правової форми.
04 Липня, 2021 р., 10:41
З настанням тепла традиційно фіксується зростання випадків захворювання на ботулізм. Загалом за 5 місяців поточного року в Україні зафіксовано 43 випадки захворювання ботулізмом, серед тих, хто захворів, - одна дитина, 6 дорослих померли. Про те, що необхідно знати про ботулізм, і як вберегтися - у порадах від МОЗ України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь