Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

24 Березня, 2020 р., 10:41
Шановні пацієнти КНП «Коростенський районний ЦПМСД»! Адміністрація КНП «Коростенський районний ЦПМСД» просить вас на період карантинних заходів в Житомирській області звертатися до закладів первинної медичної допомоги лише з невідкладними випадками.
23 Березня, 2020 р., 10:52
Кожен громадянин України, який повертається з країни, де були зафіксовані випадки COVID-19, має пройти необхідні контрольні процедури при перетині кордону. Не менш важливо уважно стежити за станом свого здоров’я, адже ваша відповідальна поведінка може захистити життя сотень людей.
13 Березня, 2020 р., 14:24
Через запровадження карантину в Україні важливо знати, що таке самоізоляція та кому і як її слід організувати.
13 Березня, 2020 р., 13:24
Станом на 13.03.2020 року по Коростенському району епідпоріг захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції не перевищено. Хворим, що вказані в таблиці нижче надається все необхідне симптоматичне лікування.
12 Березня, 2020 р., 13:52
Про це Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець заявив під час зустрічі з представниками Всесвітньої організації охорони здоровя, Центру з контролю та профілактики захворювань в США, агенції USAID, а також Світового банку.
04 Березня, 2020 р., 12:05
Міністерство охорони здоров’я України надає відповіді на основні запитання про COVID-19 – захворювання, викликане новим коронавірусом.
04 Березня, 2020 р., 09:29
Доступні ліки - це оновлена урядова програма реімбурсації, яку з 1 квітня 2019 року адмініструє Національна служба здоров'я України (nszu.gov.ua). Реімбурсація - це механізм повної або часткової оплати лікарських засобів, що включені до деталізованого опису з бюджету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь