Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

14 Травня, 2024 р., 10:44
Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоровʼя є однією із передумов забезпечення якості та ефективності медичної допомоги. МОЗ України за сприяння проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запустило електронну систему забезпечення безперервного професійного розвитку (далі – БПР) працівників сфери охорони здоров’я.
26 Квітня, 2024 р., 15:20
Тричі на тиждень мобільні медичні команди відвідують села у трьох громадах Житомирської області. Це Народицька, Олевська та Словечанська ТГ. Задля відновлення доступу до медичних послуг для місцевих жителів виїжджають мобільні медичні команди у складі сімейного лікаря, медичної сестри, психолога та фахівця із соціальної роботи. Це доступні безоплатні послуги для людей з первинної медичної допомоги, а також психологічні та соціальні консультації.
23 Квітня, 2024 р., 16:10
Вакцинація – це простий, безпечний та ефективний спосіб захиститися від небезпечних хвороб ще до контакту з ними, а також запобігти ускладненням, які ці хвороби можуть спричинити.
09 Квітня, 2024 р., 15:40
Багато хто досі не знає, що реанімації є відкритими. Тобто пацієнта в реанімації також можна відвідувати та залишатися поруч тривалий час.
09 Квітня, 2024 р., 11:12
Перша заступниця начальника обласної військової адміністрації Наталія Остапченко провела зустріч з представниками ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн», щодо старту нового проєкту МТД та реалізації поточного проєкту з роботи мобільних медичних команд у Житомирській області.
02 Квітня, 2024 р., 08:36
Запрошуємо сімейних лікарів, педіатрів та медичних братів і сестер взяти участь у національній конференції "Турбота з народження вдома: універсально-прогресивна  модель домашніх візитів".
22 Лютого, 2024 р., 10:36
Як повідомляє НАЗК, члени медико-соціальних експертних комісій, лікарсько-консультативних комісій та військово-лікарських комісій до 31 березня 2024 року зобовʼязані подати е-декларацію за 2023 рік до Єдиного державного реєстру декларацій.
15 Лютого, 2024 р., 15:27
Почути цей діагноз – велике випробування для дорослого, а для дитини та її близьких – страшенний удар.
09 Лютого, 2024 р., 12:38
Гід доступно розповідає, які послуги можна отримати на різних рівнях медичної допомоги та у різних лікарів. Чи можна зробити КТ і МРТ безоплатно? Чи покриває Програма медичних гарантій гормональні аналізи? Що робити, якщо в лікарні просять заплатити за ліки чи операцію? А також, які ліки можна отримати за програмою “Доступні ліки”. На ці та інші питання пацієнт може знайти відповіді в оновленому Гіді по Програмі медичних гарантій.
09 Лютого, 2024 р., 10:41
Про це розповів в.о. генерального директора ДУ “Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони Здоров’я України” Іван Киричук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь