Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

02 Липня, 2021 р., 13:31
Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі - Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту Модернізація системи соціальної підтримки населення України, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.
16 Червня, 2021 р., 11:46
За сприяння служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації, за участі Коростенського міського центру фізичного здоров'я «Спорт для всіх» волонтерами громадської організації «Промінь любові» та Церкви «Віри.Надії.Любові» розпочато проведення комплексу дитячих розважальних заходів.
08 Червня, 2021 р., 13:31
Ключовим фактором для батьків дітей з особливими освітніми потребами (ООП) при виборі форми навчання для своєї дитини стає не лише обізнаність про інклюзивну освіту, а й їхні цінності та переконання: важливість участі дитини у звичайному житті, проживання в люблячій родині та можливість спілкування з однолітками.
03 Червня, 2021 р., 12:37
Кожна п’ята дитина в Україні потерпає від сексуального насильства - говорять статистичні дані. Згідно з дослідженням, в основному насильства діти зазнають із боку знайомих і родичів.
02 Червня, 2021 р., 13:30
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Водночас це свято і для тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
24 Травня, 2021 р., 13:09
За даними дослідження Ради Європи кожна п’ята дитина в Європі стає жертвою сексуального насильства. За даними Національної поліції України, за минулий рік від сексуального насильства постраждало 410 дітей. Цього року вже 70 дітей в Україні постраждали від цього злочину. Проте правоохоронні органи зазначають, що ця цифра – лише десята частина від кількості злочинів. Адже часто насильство здійснюють в сім’ї, або близькими до дитини особами. Часто факти насильства приховуються. Діти, які страждають від насильства, а також дорослі, які підозрюють насильство, не знають, як діяти в таких ситуаціях.
21 Травня, 2021 р., 20:40
Громадською організацією "Промінь любові", за сприяння Коростенської районної державної адміністрації 21 травня 2021 року було передано гуманітарну допомогу у вигляді моніторів та інтерактивних дошок відділу освіти Словечанської сільської ради.
14 Травня, 2021 р., 15:48
Відтепер ведення справ дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, буде здійснюватися безпосередньо службою у справах дітей Білокоровицької сільської ради, що дасть змогу наблизити певні послуги до споживачів громади та посилити захист прав та інтересів дітей, які проживають на території Білокоровицької сільської ради.
29 Квітня, 2021 р., 11:58
Урядом внесено зміни до ряду нормативно-правових актів України в частині надання можливості особам з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, яким встановлено інвалідність, проживати у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу до досягнення ними 23-річного віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь