Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

24 Квітня, 2020 р., 13:02
Шановні жителі Коростенщини! 26 квітня Україна згадує ту страшну екологічну катастрофу на Чорнобильській АЕС, яка назавжди закарбувалась в пам’яті світової спільноти і досі лежить  важким тягарем  в серці кожного з нас.
23 Квітня, 2020 р., 07:23
День психолога - свято молоде. Та й самій професії усього-то сто років з гаком. Але спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють і в сфері освіти, і в медицині, і в рекламі. При кожній катастрофі на допомогу поспішають психологи кризових станів, при особистій біді людям допомагають медичні психологи, сотні фахівців в нашій країні дбають про переселенців і військових.
19 Квітня, 2020 р., 08:08
Сьогодні чудове ювілейне свято завітало до дуже гарної, милої, щирої, порядної і надзвичайно працьовитої жінки - заступниці голови Житомирської обласної державної адміністрації Віри Борисівни Рогової.
17 Квітня, 2020 р., 08:00
У 2013 році було офіційно встановлено в Україні професійне свято, яке відзначатиметься щороку 17 квітня – День пожежної охорони. Це свято встановлене враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж та на підтримку ініціативи громадських об’єднань і Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
12 Квітня, 2020 р., 08:49
У цей особливий день, що прийшов до нас з біблійних часів, хочемо побажати благополуччя, любові і щастя. Добро, радість і благоденство нехай будуть завжди поруч з вами. Нехай сам Господь береже вас і охороняє на життєвому шляху! Щастя, здоров’я, сімейного щастя! З Вербною неділею вас - прекрасним весняним святом!
12 Квітня, 2020 р., 08:38
Кожен знаходить у ньому особливий зміст і ми дякуємо Господу Богу за його захист, підтримку та любов, які допомагають нам у цей непростий для країни час.  Великдень – це остаточна перемога добра, сили віри, чистоти душі, світлих прагнень та розуму.
01 Квітня, 2020 р., 08:10
Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає провідний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільг та з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці Коростенського районного управління праці та соціального захисту населення Лариса Лазаренко.
01 Квітня, 2020 р., 08:00
Свій ювілейний день народження сьогодні відзначає мудрий керівник, розумна, щира, доброзичлива, активна жінка, голова Стремигородської сільської ради Наталія Василівна Смолянюк.
26 Березня, 2020 р., 08:05
Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає методист районного методичного кабінету сектору освіти Коростенської районної державної адміністрації Павло Обиход.
26 Березня, 2020 р., 08:00
Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь