Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

05 Лютого, 2020 р., 09:23
Вітаючи вас, хотілося б відзначити, що за діяльністю пробації стоїть вагомий внесок її працівників. Щиро бажаємо завжди бути тим майданчиком, на базі якого будуть успішно реалізовуватися найсміливіші і найперспективніші проекти.
31 Січня, 2020 р., 08:06
Колектив Коростенської районної державної адміністрації сердечно вітає колегу, головного спеціаліста відділу культури Любов Колесник з днем народження!
28 Січня, 2020 р., 08:04
Сьогодні свій день народження відзначає наша колега - головний спеціаліст загального відділу  Леся Валентинівна Лісовська.
27 Січня, 2020 р., 17:19
Колектив Коростенської районної державної адміністрації від щирого серця вітає колег - начальника фінансового управління Олега Палюшкевича та спеціаліста відділу з питань цивільного захисту Ігоря Палюшкевича з радісною подією, поповненням у великій та дружній родині, а саме народженням онука та племінника.
25 Січня, 2020 р., 11:47
Сьогодні свій день народження відзначають наші колеги з Коростенської районної державної адміністрації - начальник сектору управління праці та соціального захисту Світлана Геннадіївна Авраменко та головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі управління економіки Ніна Григорівна Щепанська.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь