Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

17 Травня, 2020 р., 09:20
Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає директор КНП "Коростенська центральна районна лікарня" Коростенської районної ради Алла Желєзнякова!
16 Травня, 2020 р., 08:07
Шановні жителі Коростенщини! Сьогодні, відзначаючи День Європи в Україні, маємо чудову нагоду разом з іншими європейськими народами продемонструвати єдність в утвердженні спільних цінностей та побачити нові перспективи розвитку Об’єднаної Європи.
15 Травня, 2020 р., 09:31
День, присвячений найріднішим і найближчим людям, був проголошений Генеральною асамблеєю ООН у 1993 році в резолюції 47/237 про Міжнародний день сім’ї. Відтоді це свято щорічно відзначають 15 травня. З родини починається життя, в сім’ї відбувається формування особистості, сім’я є джерелом любові та поваги, на яких будується цивілізоване суспільство і без яких не може існувати людина.
15 Травня, 2020 р., 08:18
15 травня свій ювілейний день народження святкує молодий, але мудрий та успішний керівник ТОВ "Ниви Полісся" (с. Михайлівка) Олександр Матерянський.
15 Травня, 2020 р., 08:06
Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу. Родина для людини –  найміцніша фортеця, у якій завжди можна знайти захист.
15 Травня, 2020 р., 08:00
Немає міцніше союзу на землі, ніж щаслива і дружна сім'я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім'я – це найбільше щастя, яке людина може створити сама.
13 Травня, 2020 р., 08:00
Сьогодні свій ювілейний день народження - 45 років відзначає заступник голови Ушомирської ОТГ Андрій Степанчук.
12 Травня, 2020 р., 09:00
Сьогодні свій день народження відзначає депутат Коростенської районної ради VІІ скликання Віталій Годінчук!
12 Травня, 2020 р., 08:00
Медсестри — не просто молодший медперсонал. Вони, як і лікарі, кожні п’ять років складають іспит на профпридатність. Крім широких медичних знань, медсестри мають безліч прекрасних якостей, найважливіше з яких — доброта. Їх тішить стукіт серця, очі, що відкрилися, і самостійне дихання чужих людей.
10 Травня, 2020 р., 09:34
Материнство – велике диво. З народженням дитини в житті жінки змінюється дуже багато, з’являються нові пріоритети та завдання. Материнство – це не тільки купання в любові і радості, але і щоденна праця. Материнство – маленький подвиг, нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь